ZDJĘCIA INNE > Krajobraz

Deep Swiss Szuflandex

<< < (3/15) > >>

Tarantella:

--- Cytat: kichu w Styczeń 08, 2011, 11:45:09 pm ---to ja bede ten zly policjant :) piony i kwadraty 680pix max :)

wrzuc na nowo poprawione to podmienie linki

a fotki bajka

--- Koniec cytatu ---
  nie wrzuce. wywal najwyzej, chcialam tylko sie podzielic tym co teraz u mnie w PS otwarte ;)

mariorz:

--- Cytat: Tarantella w Styczeń 08, 2011, 11:44:45 pm ---
--- Cytat: mariorz w Styczeń 08, 2011, 11:43:30 pm ---Tarantullka...ale teraz pojechałaś, zatęskniło się mi...za klimatem i ferajną z gór
Śliczota foteczki  :)

--- Koniec cytatu ---
gdzie tu jest fejsbukowy przycisk  "lubie to" ? :)

--- Koniec cytatu ---
...bo u Nas zamiast "lubię to" jest..."kocham to"  :-*

hesja:
przyciski mamy przy sobie jak cos :P

kichu:

--- Cytat: Tarantella w Styczeń 08, 2011, 11:48:15 pm ---nie wrzuce. wywal najwyzej, chcialam tylko sie podzielic tym co teraz u mnie w PS otwarte ;)
--- Koniec cytatu ---

wywalac nie bede, ale next tajm pilnuj rozmiarow... wymyslilismy je po to, zeby fotek nie trzeba bylo przewijac przy przegladaniu, a to psuje polowe efektu...

Tarantella:

--- Cytat: kichu w Styczeń 09, 2011, 12:01:52 am ---
--- Cytat: Tarantella w Styczeń 08, 2011, 11:48:15 pm ---nie wrzuce. wywal najwyzej, chcialam tylko sie podzielic tym co teraz u mnie w PS otwarte ;)
--- Koniec cytatu ---

wywalac nie bede, ale next tajm pilnuj rozmiarow... wymyslilismy je po to, zeby fotek nie trzeba bylo przewijac przy przegladaniu, a to psuje polowe efektu...

--- Koniec cytatu ---
ta jest !!!  (zasalutowawszy skrzetnie oddalila sie ze spuszczona na trzy kwinty glowa pociagajac nosem w skrywanym bólu) :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej