ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne

Misz masz by volt

<< < (3/7) > >>

volt:

--- Cytat: kaczy w Styczeń 07, 2011, 08:49:41 pm ---Emiratek (tylko w nieco lepszym wydaniu) wisi u mnie w domku w antyramie, na ścianie  8) ale 5-tki zazdroszczę  :)

--- Koniec cytatu ---

Wiesz...300mm to jednak za mało, nawet jak na takie czyściutkie powietrze i bezchmurne niebo :P

hesja:

--- Cytat: volt w Styczeń 07, 2011, 08:49:58 pm ---No tak...jak zwykle hesja się we wszystko wmieszał

--- Koniec cytatu ---

skoro mnie do tablicy wywołano to na szybko obrobilem jedną z fot VOLTA
sorki ze w nieladzie i na lapku siedząc w samochodzie ale tu  teraz mi sie podoba :)
bede w domu pewnie sie zdziwie

ale... piekna ta maszyna (volt Twoje slowo i fote wyrzucam - prosze traktowac to jako fote volta!)

kaczy:

--- Cytat: volt w Styczeń 07, 2011, 08:50:52 pm ---Wiesz...300mm to jednak za mało, nawet jak na takie czyściutkie powietrze i bezchmurne niebo :P
--- Koniec cytatu ---
Spoko, na mojej ścianie wisi foto grztus'ia, a nie moje własne  :)
(jakość w linku czysto poglądowa, bo nie mam tego teraz na dysku, a znalazłem jedynie na fotosiku)

mirroo:

--- Cytat: kifcio w Styczeń 07, 2011, 08:41:49 pm ---
--- Cytat: mirroo w Styczeń 07, 2011, 08:41:01 pm ---A ja bym chciał zrobić taką 6 :)

--- Koniec cytatu ---
taką to se zrobiłem, nawet z łysym w tle  ;)

--- Koniec cytatu ---
Masz czym to se zrobisz. O to mi właśnie chodziło, że nie każdy ma czym.

volt:

--- Cytat: kaczy w Styczeń 07, 2011, 09:06:33 pm ---
--- Cytat: volt w Styczeń 07, 2011, 08:50:52 pm ---Wiesz...300mm to jednak za mało, nawet jak na takie czyściutkie powietrze i bezchmurne niebo :P
--- Koniec cytatu ---
Spoko, na mojej ścianie wisi foto grztus'ia, a nie moje własne  :)
(jakość w linku czysto poglądowa, bo nie mam tego teraz na dysku, a znalazłem jedynie na fotosiku)

--- Koniec cytatu ---

Wiesz...jakbym miał Syntę, chociażby 10', to też bym takie foty trzaskał...może ;D Nie no, chłopaki od RNAVu są kozakami.

hesja...no takiego efektu to się nie spodziewałem :o

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej