ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA

nurek- dogrywka na dobry poczatek roku

<< < (3/5) > >>

volt:

--- Cytat: hesja w Styczeń 04, 2011, 06:34:45 pm ---ok - piss wsrod narody :)

--- Koniec cytatu ---

Ja jestem spokojny przecież :P

hesja:
zdjecia najs - zobaczymy jak z jakoscia bedzie na 1600 :P
na 3 bym wywalil tw słupki z trawy :P
a w 2 ruchu golen podwozia hihi
szkoda ze na 5 pilot nie wyprostowal lewej reki...
a 6? sam nie wiem czy nie wolalbym kwadratu - i tak ruchu maszyny nie widac - gorki ladne :)

kichu:
ja chyba wole komentowac po ocenie i to nawet nie chodzi o sugerowaniu komus czegokolwiek, ale biorac pod uwage ze po pierwsze i tak bede nad fotami dumal przy ocenie to po co robic dwa razy robote... a dwa moge dac wtedy pelniejszy feedback bioracy pod uwage np. rzeczy ktore widac na duzych wersjach a na malych nie

a tak zobacze tu minitaruke i napisze ze fajna, a tydzien pozniej zjade w ocenach ra to zaden feedback w sumie

zreszta moze i fajnie byloby z tego dzialu zrobic cos na zasadzie, ze wlasnie oceniajacy moga sie dokladniej wypowiedziec o fotach jesli chca... bo oceny cyferkowe wszystkiego jednak nie powiedza

nurek:
Zdjęcia wieszam równolegle z wrzuceniem paczki na serwer, także co ma być to będzie.
Bez sensu jest wrzucać zdjęcia i potem poprawiać wg wskazówek daj boże członków RA, bo oceny są czasami skrajne - wiem po sobie.
Może OBLIGATORYJNIE niech RA wrzuca tu foty po ocenie z jakimś komentarzem i dopiero niech komentują to użytkownicy forum?

Volt, 6 to nie pytanie a tytuł zdjęcia, użyty celowo w kontekście ostatnich dyskusji. Chętnie poznam kanon spoterki, bo wisząc u płota nie myślę o sobie w tej płaszczyźnie ani trochę choć drabine i skaner mam ;-).

hesja:
ze skanerem wlazisz na płot????

heh patrze na swoj i mysle ze to bez sensu :/
masz moze skanowanie do A3?? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej