ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne
volt - zima na EPWA
volt:
--- Cytat: Amon w Styczeń 02, 2011, 08:43:18 pm ---Urzekła mnie 1. A ogólnie to trochę bym wzmocnił biele i czernie czy też światła i cienie - tak w stronę 5tki.
--- Koniec cytatu ---
Widzę podobają się Wam takie kadry :P Mam nadzieję, że Maciek się nie obrazi, jak dorzucę się z dwoma pokrewnymi. Miejscóweczka zacna, oj zacna jest.
1.
2.
Procik:
Fajne zdjęcia :)
Ciekawe jest te odbicie pasa startowego na kadłubie :)
Pierwszy raz widzę aby taki samolot miał dodatkowe podwozie pod kadłubem pomiędzy skrzydłami, ale pewnie to jakiś towarowy bo i ma dodatkowy silnik.
valdi:
--- Cytat: Procik w Styczeń 07, 2011, 01:20:55 pm ---Pierwszy raz widzę aby taki samolot miał dodatkowe podwozie pod kadłubem pomiędzy skrzydłami, ale pewnie to jakiś towarowy bo i ma dodatkowy silnik.
--- Koniec cytatu ---
To jest MD-11 i zarówno w wersji pasażerskiej jak i towarowej ma dodatkowe podwozie.
deoc:
no a ten mi paczki wozi ;) bo to UPS :P tak w sumie na 2. to trzeba mieć jaja w takim opelku bo duzej przyczepnosci to zaden z nich nie ma ;)
volt:
--- Cytat: Procik w Styczeń 07, 2011, 01:20:55 pm ---Fajne zdjęcia :)
Ciekawe jest te odbicie pasa startowego na kadłubie :)
Pierwszy raz widzę aby taki samolot miał dodatkowe podwozie pod kadłubem pomiędzy skrzydłami, ale pewnie to jakiś towarowy bo i ma dodatkowy silnik.
--- Koniec cytatu ---
Drogi kołowania, gwoli ścisłości ;)
Ciekawostka, wszystkie MD11 UPSa są wersjami pasażerskimi przerobionymi na towarowe dopiero po zmianie barw na United Parcel Service.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej