ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA
volt - dogrywka 01.2011
hesja:
Valdi a ja caly czas licze ze poza pieknymi fotami wskoczysz w koncu w wir dzialan :)
i tak fajnie ze juz Cie wiecej na forum :))
Nowiutki:
Valdip czasem odwalają za brudny samolot, serio:)...na pohybel JP i AL. :)
volt:
--- Cytat: Nowiutki w Styczeń 03, 2011, 10:04:09 pm ---Valdip czasem odwalają za brudny samolot, serio:)...na pohybel JP i AL. :)
--- Koniec cytatu ---
Z tym się jeszcze nie spotkałem.
Jeśli chodzi o serwisy spotterskie, to moje zdjęcia lądują jedynie na skrzydłach. Na j.net i a.net trzeba czekać półtora tygodnia na screening, lekka przeginka.
Na skrzydła wrzucam zdjęcia w jednym celu - żeby je sobie po prostu zarchiwizować w fajnej obrobionej postaci. Zobaczyć, co fajnego przyleciało na rodzime lotnisko, co udało się ustrzelić na gościnnych lotniskach. Wiem...nuda. Ale do tej nudy mnie jakoś ciągnie. Te same maszyny, te same kadry, te same miejsówki, mimo wszystko jeżdżę. Nałogowo. Na ból głowy zamiast APAPu wdycham naftę i zapach spalonej gumy na lotnisku. Czasem jak widzę z daleka, że leci jakiś standardzik, to po prostu opuszczam aparat i się przyglądam, wsłuchuję. Nałóg...
Co nie zmienia faktu, jeszcze raz powtórzę, że w końcu Was czymś zaskoczę z tego EPWA :P
volt:
Dogrywka podniosła moje OOC z 58.17% do 60.79%. Dokładniej nie powiem, jak się rozkładały procenty :P
Rzepka:
No to awansik jest :) Gratulacje ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej