ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA

sila 20-stka

(1/3) > >>

sila:
Obrazki już Wam znane ale co by formalności było zadość to wklejam.
Dziękuję Szanownej RA , Ojcu Chrzestnemu I (hesji) za zwerbowanie, Ojcu Chrzestnemu II (kifciowi) za pomocne wskazówki,  sympatycznemu Sekretarzowi i Wszystkim, którzy zdecydowali o przygarnięciu mnie :) i tym, którzy ciężko pracują aby to forum istniało.  (już po przemowie, więc dywan można na razie zwinąć  ;) )
Fotki już po ocenie (56,71 %).  Fajnie jest być Sympatycznym Członkiem a nie tylko takim Zwyczajnym  :P   ;D  ;D  ;D) ale to jeszcze nie koniec ...   ;D cdn...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Amon:
Potrafisz robić fajne zdjęcia.
1 zazdroszczę i jest to mój lider tej serii.
Jeśli miałbym się doczepić, to patrząc na całą serię trochę za dużo panoramowań - monotonnie się robi. Ale RA pewnie tego nie ocenia :).
Jest na prawdę fajnie a będzie jeszcze lepiej :).

hesja:

--- Cytat: sila w Styczeń 01, 2011, 08:21:19 pm ---ale to jeszcze nie koniec ...   ;D cdn...

--- Koniec cytatu ---

no bys sprobowala inaczej :P

a foteczki?
dobra metada... jakosc nie powala ale za same kadry ode mnie dostawalas miedzy 7 a 10 i to juz zrobilo %
u mnie ponad 60 wiec pewnie polecialo w kosmos :P

fajnie ze jestes z nami bo masz potezny potencjal fotograficzny i...
no wesolo z Toba jest :)
a jajcarze u nas zawsze maja latwiej :P

kaczy:

--- Cytat: hesja w Styczeń 01, 2011, 10:01:25 pm ---a jajcarze u nas zawsze maja latwiej :P
--- Koniec cytatu ---
Jak pokazała sila - nie trzeba mieć jajec by być jajcarzem :P Gratuluję procentów.

sila:

--- Cytat: kaczy w Styczeń 01, 2011, 10:37:47 pm ---
--- Cytat: hesja w Styczeń 01, 2011, 10:01:25 pm ---a jajcarze u nas zawsze maja latwiej :P
--- Koniec cytatu ---
Jak pokazała sila - nie trzeba mieć jajec by być jajcarzem :P Gratuluję procentów.

--- Koniec cytatu ---

Są procenty jest zabawa  ;D  (żartuję).  No i szykuję niespodziankę ale jeszcze paru elementów mi brakuje (jak wyjdzie to się pośmiejecie).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej