ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA
Kula
mirroo:
"... 20 własnych, swoim zdaniem najlepszych zdjęć lotniczych ..."
szacun za odwagę.
Swoją drogą ciekawy jestem czy kolega zadał sobie trud obejrzenia zdjęć członków Stowarzyszenia (http://www.spfl.pl/kategoria/czlonkowie) i czy zastanowił się gdzie może być jego miejsce.
I nie chodzi mi o to, że niektórzy mają F16 czy Eurofightery. Nie zawsze każdy ma możliwość wyjechania do Anglii czy choćby do Czech.
Uważam, że nie zawsze musimy wyciągać czasy 1/15'' jeśli wiemy, że nasz otrzymane zdjęcie będzie poruszone (brak stabilizacji przy dłuższych ogniskowych czy niewyćwiczona ręka).
hesja:
spoko - ja mam pelny szacunek dla kuli ze podjal probe
bardzo mozliwe ze zostanie sympatykiem i szybko bedzie sie pial w gore :)
kichu:
Dokladnie. Druga sprawa to to, ze wlasnie przeginajac uczymy sie gdzie mamy swoje granice (chociazby w kwestii tego czasu z reki).
Jak ktos bedzie non stop focil smiglaki na np. 1/200 to nigdy nie dowie sie czy potrafi zrobic te panoramke na tej 1/30 czy nie, a jesli potrafi
to jak czesto mu to wychodzi... tak sie zdobywa wlasnie doswiadczenie... i wiedze pt. kiedy na co w foceniu mozemy sobie pozwolic lub nie :)
Ja fot nie skomentuje, bo jeszcze nie mam skonczonej oceny :)
MarS:
--- Cytat: mirroo w Grudzień 24, 2010, 08:58:53 am ---Swoją drogą ciekawy jestem czy kolega zadał sobie trud obejrzenia zdjęć członków Stowarzyszenia i czy zastanowił się gdzie może być jego miejsce.
--- Koniec cytatu ---
eee tam ... nie każdy od razu startuje na sojlo pajlota ;)
a kula:
--- Cytat: kula w Grudzień 23, 2010, 05:19:36 pm ---Lipa :'(
--- Koniec cytatu ---
nie taka lipa ;) ... bardzo dużo do poprawy ale 36,58% uzyskane czyli mamy pierwszego na forum "Cadeta" :)
MarS:
Tak apropopop tych "eksperymentów" z 1 i 11 to u nas jest obróbka dopuszczalna oczywiscie, nieraz bardzo mocna, ale raczej taki "cepeliowski" styl uznania nie zbierze bo fakt ze za te foty to 0 poszły ... tak samo z 19, na forum modelarzy byś dostał za model 4x10 bo jest rewelka ale ja osobiście dałem za to foto 4x0 bo jednak imho to nie jest miejsce na takie foty, tzn w dziale zdjęcia inne tak ale nie w lotnicze, pomimo że to model samolotu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej