Dziękuję za usunięcie moich 2 postów z tego tematu (ten pewnie też wyleci). Zastanawiam się tylko, czy to dlatego, że pozwoliłem sobie nie zgodzić się z hesją, czy też dlatego, że zamiast napisać "jest OK, cudnie i tak trzymaj" napisałem chłopakowi szczerze, że przy takim poziomie estetyki jego projektu robi sobie jedynie krzywdę i jest to antypromocja (a z założenia miało być chyba odwrotnie)?
widze ze drążysz... nie usune tego posta choc powinienem konsekwentnie
to Ci odpowiem...
mozesz sie ze mna i z wieloma osobami nie zgadzac - to jest jak najbardziej ok na naszym forum ale...
na naszym forum nie bedziemy tolerowac pewnego ostrego jezyka w stosunku do czyichs zdjec
to co napisales pozniej juz jest ok bo jest wskazowką dla mastera
ale w tych postach ktore byly no delikatnie piszac - nie bylo milo
Ja zakladam, ze kazdy z nas wklada serce w fotografie i stara sie by jego zdjecia byly najlepsze na miare mozliwosci...
wiec jak ktos jedzie po czyjejs pracy bez zahamowan to mi sie noz w kieszeni otwiera
Jak sobie zapewne zdajesz sprawe jest u nas na forum wielu fotografow, ktorzy mogliby po rinnych jezdzic oj dosc ostro
ale nie robia tego! Radza, proponuja i nawet najwieksze gnioty nie sa 'czolgami jezdzacymi po naszych estetykach" bo tez od czegos zaczynalismy.
Dlatego u nas na forum nie zobaczysz zwrotow:
to jest gówno, gniot, badziew itd. ale bardziej wskazowke co zrobic by zdjecie bylo "lepsze"
to tyle tytulem wyjasnienia
i tak jak napisalem - Twoj ostatni post jest bardzo W DUCHU NASZEGO FORUM
proponuje zakonczyc OT bo bede ciachal posty nie w temacie jak leci