FOTO-TECHNIKA > Komputery i oprogramowanie
tablet
Tomaszek:
--- Cytat: kaczy w Luty 02, 2011, 10:13:09 pm ---
Jakby to porównać do priorytetów hlynura (choć wiem, że to ironia) to jakby mieć ColęL i jej przez 2 miesiące nawet nie odpakować :P No i kto tu "dziwny" jest? ;)
--- Koniec cytatu ---
To ja wygrywam w tej konkurencji. Cały sześciopak piwa wywaliłem w dwa miesiące po upłynięciu terminu przydatności do spożycia :)
Pozdrawiam
kaczy:
--- Cytat: Tomaszek w Luty 05, 2011, 11:03:32 pm ---To ja wygrywam w tej konkurencji. Cały sześciopak piwa wywaliłem w dwa miesiące po upłynięciu terminu przydatności do spożycia :)
--- Koniec cytatu ---
Tomku, jesli to był produkt jednego z tak wspaniale zachwalanych w polskich mediach koncernów piwowarskich to zaswiadczam Ci, że była to jedna z najsłuszniejszych decyzji w Twoim życiu (nawet gdyby to było 2 miesiące przed datą ważnosci do spożycia, a nie po) :)
P.S.
Jesli chcesz sie dowiedziec jak smakuje Piwo, zapraszam na degustacje (wczesniej na PW).
Tomaszek:
Carlsberg to był. Szkoda, że nie zapraszałeś wcześniej, przejeżdżałem przez Toruń dwa tygodnie temu. Sam warzysz? :)
Pozdrawiam
kaczy:
--- Cytat: Tomaszek w Luty 05, 2011, 11:40:59 pm ---Szkoda, że nie zapraszałeś wcześniej, przejeżdżałem przez Toruń dwa tygodnie temu. Sam warzysz? :)
--- Koniec cytatu ---
Trzeba było się wczesniej pochwalić ;) Sam nie, ale... lubie dobre piwo i traktuje to jako jedną z pasji (tak jak foto). Zaraził mnie tym kilka lat temu jeden z moich klientów. Staram się szerzyć szeroko rozumianą kulturę picia piwa, a dobre piwo naprawdę wcale nie musi być drogie. Lubię głównie piwa pszeniczne (głównie niemieckie), oraz piwa trapistów (Belgia, Holandia), aczkolwiek jest też kilka polskich piwek naprawdę godnych uwagi które bardzo sobie cenię (szkoda tylko, że u nas nie ma zwyczaju promowania małych i dobrych browarów jak to się np. robi w Niemczech). Jesli będziesz miał jeszcze okazję przejeżdżać przez Toruń - zapraszamy z Idą serdecznie (miejsce do spania też się znajdzie) :)
Qna:
Ciechan z miodem :P albo bez :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej