FOTO-TECHNIKA > Komputery i oprogramowanie

tablet

<< < (11/15) > >>

hesja:
od flaneli to juz tu na forum mamy szefa :DDD

hesja:
taki polski hydraulik :PP

volt:

--- Cytat: Slavcio w Luty 02, 2011, 10:57:58 pm ---
--- Cytat: Amon w Luty 02, 2011, 09:55:44 pm ---Ja mam jeszcze zegarek z komunii nieodpakowany. ;P

--- Koniec cytatu ---
A ja paczkę prezerwatyw od 18-tki.

--- Koniec cytatu ---

A mnie rower z komunii zdążyli już dawno zajebać ;D

kaczy:

--- Cytat: volt w Luty 02, 2011, 11:26:51 pm ---A mnie rower z komunii zdążyli już dawno zajebać ;D
--- Koniec cytatu ---
Teraz już rozumiem o co chodziło w "nie kupię Ci synku, bo Ci jeszcze ukradną" ;)

Generalnie ani rowerka ani zegarka na komunię nie dostałem, a jak moi rówieśnicy szpanowali na BMX'ach to ja popitalałem na białym Reksiu z czerwoną trąbką :D (patriotyzm pełną gębą!) Tylko proszę bez haseł typu "wspieramy Cię kaczy" itd. To było wiele lat temu - po samobójstwie mojego psychoterapeuty już dawno się pozbierałem. Serio!  :P

Jamal:
volt, kaczy by napisał że jego rower już dawno zmienił IP :D

A co do rozpakowywania i testowania nowych nabytków... Parę lat temu sprawdzałem jak się auto prowadzi na nowych felgach i oponach: Warszawa-Amsterdam-Warszawa ;)

A poza tym offtop walicie. Tablet jest super ale trzeba się na niego przestawić, co wcale nie jest takie łatwe. Ostatnio palcem retuszowałem zdjęcie na iPadzie i jest to bardziej intuicyjne, ale niestety mnie precyzyjne. Widziałem jakieś urządzenia Eizo, takie tablety ale duże. Koszty niestety też...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej