No to liczymy osoby, które wiedzą o czym piszesz...
Kurde, a wybrałem przykład dysku bo stwierdziłem, że opiszę możliwie najbardziej poetycko i zrozumiale
(stąd nie pisałem o konfiguracji routera z QoS po HTB, bramkach VoIP i innych podstawowych elementach mojej domowej sieci)
W każdym razie... ja nie potrafię czegoś kupić (zwłaszcza, że przed zakupem potrafię czytać o czymś całymi godzinami, aby wiedzieć co dokładnie kupuję) i zwyczajnie tego później nie rozpakować, skonfigurować itd. stąd mój podziw
Kaczy, są pewne priorytety. Ja listów z rachunkami nie otwierałem w domu od końca września. I co, I nic żyję.
TP odcieło mi dostęp, wodociągi przysłały sądowy nakaz zapłaty, elektrownia podobnie. Woda jest, elektryka tez i nawet internet śmiga.
Przecież to oni mają zmartwienie jak kasę sciągnąć............ Czym się przejmować, grunt by na Colę straczyło.
Wybacz, ale... nie rozumiem? (czemu do mnie pijesz o priorytetach). Nie otwieram tylko kopert z OFE co by się nie denerwować - licznik na prąd mam przedpłatowy (w spadku po poprzednim właścicielu mieszkania) więc jak sobie nie zasilę (na szczęście da się kod kupić online) to sobie nie pokorzystam
Ogólnie jednak nie rozumiem, czemu cytujesz wilka a piszesz do mnie