ZDJĘCIA LOTNICZE > Znalazłem w sieci super zdjęcie!

klimatyczna galeria z lotniskowca

<< < (5/6) > >>

kaczy:

--- Cytat: kux w Grudzień 14, 2010, 07:44:24 pm ---zawsze możesz spróbować popełnić jakieś wesele.....:)
--- Koniec cytatu ---
Nie obrażając nikogo (wśród moich klientów mam też fotografów ślubnych), ale... to nie fotografia tylko rzemieślnictwo. Osobiście traktuje foto jako pasję (jedną z wielu z resztą). Niestety, ciężko jest robić to co się naprawdę kocha (dokładnie tak jak chcemy) i naprawdę na tym zarabiać. Najczęściej jednak trzeba dokonać wyboru... albo pasja, albo pieniądze. Po kilku latach łączenia jednego z drugim... co raz częściej myślę, aby przewrócić swoje życie do góry nogami i zająć się czymś znacznie mniej kreatywnym i rozwojowym lecz mniej stresującym i przynoszącym większe pieniądze. Chyba dopada mnie "zimowa deprecha".

Jamal:
do oglądania tych zdjęć powinien być taki podkład:

BNOVY:
Ten hornet z rozmytym morzem jest MEGA 8) A tomcat'y są po prostu piękne, oj pofociłoby się na takim lotniskowcu :P

kula:

--- Cytat: BNOVY w Grudzień 15, 2010, 04:17:22 pm ---Ten hornet z rozmytym morzem jest MEGA 8) A tomcat'y są po prostu piękne, oj pofociłoby się na takim lotniskowcu :P

--- Koniec cytatu ---
  Jakby nie kombinować to na lotniskowiec wstępu brak  :(

młody:
Paszport Polsatu? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej