HANGAR PARTY > Hangar Party

Muzyka. Jakiej słuchacie?

<< < (2/72) > >>

Marcin T:
A ja kilka dni temu przytargałem z piwnicy stary gramofon Bernard i kilkadziesiąt winyli z dawnych lat. Słucham jak leci i jest ubaw :D
Ale to wojenki o jakość były jak zaczęły z butami wchodzić pierwsze odtwarzacze CD... Było podobnie do dzisiejszych porównań fotografii analogowej i cyfrowej hihi

Master_D:
Witam
Ja tak samo jak Hesja słucham wszystkiego co nadaje się do słuchania. Ja ogólnie preferuje hip-hop/rap, rock i coś mocniejszego: Zespołu Bloom, Grubson, Donguralesko, Prosto, Linkin Park, Nicelback, Metallica, 3 Doors Down i wiele innych nowości z radia. Ogólnie wszystko z preferencjami na tych wykonawców/grupy co wymieniłem.

młody:
Coldplay, Hurts, Empire of the Sun, One Republic, Kings of Leon....
I jakieś inne pojedyńcze kawałki w których moje ucho znalazło to COŚ :P
ostatnio po "Odlotach" spodobał mi się Faithless...

no i ostatnio BARBRA STREISAND! xD
uuu uuu uuuuuuu uuu uuu! :P

młody:
a no i zapomniałem.... coś bardziej hardcore'owego - Rammstein...

kaczy:

--- Cytat: młody w Grudzień 11, 2010, 10:51:21 am ---a no i zapomniałem.... coś bardziej hardcore'owego - Rammstein...
--- Koniec cytatu ---
Tyle w Rammstein "hardkoru" co w Cichopek aktorstwa :D ale dzięki Ci za poprawienie mi humoru...

--- Cytat: Marcin T w Grudzień 11, 2010, 09:48:04 am ---A ja kilka dni temu przytargałem z piwnicy stary gramofon Bernard i kilkadziesiąt winyli z dawnych lat. Słucham jak leci i jest ubaw :D
Ale to wojenki o jakość były jak zaczęły z butami wchodzić pierwsze odtwarzacze CD... Było podobnie do dzisiejszych porównań fotografii analogowej i cyfrowej hihi
--- Koniec cytatu ---
To ja się przyznam, że przymierzam się już od jakiegoś czasu do zakupu gramofonu Denon'a w przyszłości, oraz zbierania winyli. Wbrew pozorom - trochę muzyki do tej pory jeszcze się na tych płytach wydaje, a w porównaniu z CD ma to swój niezapomniany smaczek. Swoje albumowe zbieractwo na pewno zacząłbym od... Iron Maiden  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej