FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

Statyw

<< < (4/9) > >>

kux:
a w hradec to mogłes sobie moje manfro obejrzeć zamiast ciągle o seksie dyskutować....   ;D

Marcin T:

--- Cytat: hesja w Grudzień 07, 2010, 09:49:48 pm ---jesli nie do konca to szukaj czegos z manfrotto :)
nie sluchaj kicha... :)

manfrotto bedzie OK

055XPROB i glowica jakas dobra kulowa starczy

--- Koniec cytatu ---

Świnte słowa.
Prawie trzy lata użytkowania 055XPROB + 488RC4 = zero jakichkolwiek problemów.
Ciężkie ale sztabilne no i ta kolumna w poziomie jak trzeba - fajny i wbrew pozorom przydatny bajer.
Kupione w Sztolicy w sklepie na I... - taniej niż u przedstawiciela manfrotki  :P

volt:

--- Cytat: Nowiutki w Grudzień 09, 2010, 02:12:41 pm ---
--- Cytat: kwinto w Grudzień 07, 2010, 11:00:19 pm ---korzystam z Velbona Sherpy 600 co prawda jednolity (bez odrębnej głowicy) ale koszt przyjemny, w miarę solidny, dla zestawu d90 + 70-300  póki co daje rade - a właściwie dawał rade

--- Koniec cytatu ---

Nie polecam, przy pełnym wysunięciu górnej części wpada w wibracje przy byle podmuchu wiatru, upierdliwe jak masz zapięte cokolwiek dłuższego niż 150mm.
Jak chcesz Maciek to możemy się gdzieś namówić wieczorem pod płotem i sobie tego velbona przetestujesz ;/

--- Koniec cytatu ---

Mam podobny, więc nie trzeba długo tłumaczyć ;)

To było Waldek takich tematów nie zapodawać ;D

EDIT: A tak w ogóle...za tydzień wybieram się do Krakowa do Bazy, do Muzeum Lotnictwa i na Balice i...nie mam żadnego szkła na statykę :'( Nie ma nikt pożyczyć czegoś krótkiego z szerokim kątem? :-[

hesja:
gdybym nie byl za tydzien foto-wyjezdny to bym Ci Tokine 11-16 pozyczyl....
ale niedlugo MLP bedzie TYLKo dla nas wiec przy odrobinie checi obfocisz sie jak na porzadnych pokazach ;P

volt:

--- Cytat: hesja w Grudzień 10, 2010, 07:48:34 pm ---gdybym nie byl za tydzien foto-wyjezdny to bym Ci Tokine 11-16 pozyczyl....
ale niedlugo MLP bedzie TYLKo dla nas wiec przy odrobinie checi obfocisz sie jak na porzadnych pokazach ;P

--- Koniec cytatu ---

8) 8) 8)
Tylko w tej bazie bym jakieś arty postrzelał...Kaśki, Herki...może ktoś się zlituje ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej