ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne

MD11 moim okiem

<< < (11/12) > >>

volt:

--- Cytat: hesja w Grudzień 04, 2010, 12:11:18 am ---no mysle o tym polowaniu na Ruskiego... 8.00 pod Decathlonem?

kifcio wbijaj sie na FB - jest impreza :D

--- Koniec cytatu ---

Tak między 8 a 9, bo o 09.05 zaplanowana jest pierwsza maszyna. A jaka - to już loteria ;)
I wbij na komis od razu pod sam płot. Weź coś długiego, to i przyziemienie złapiesz =]

PS. Mówimy oczywiście o sytuacji, jeśli będzie 15, a nie 33. Ale póki co wszystko na to wskazuje.

volt:

--- Cytat: nurek w Grudzień 04, 2010, 09:13:24 am ---JA tam myślę że naj naj jest Avro ktoś się zgadza jeszcze z tym twierdzeniem?

Co do fotek fajny set, zwłaszcza 1 pokazuje potęgę tej maszynki. Wywalił bym tylko to pomarańczowe. Jakiś typowy format też bym spróbował.

--- Koniec cytatu ---

A co do Avro. To już zależy. Mi się opatrzył :P Brussels, Swiss, czasem Lufa na nim do WAW wpadnie. Tyle że Szwajcar na trochę dłuższym RJ100, więc jeszcze ujdzie. Co nie zmienia faktu, że ta maszynka jest bardzo wdzięcznym modelem do fotografowania.

młody:

--- Cytat: nurek w Grudzień 04, 2010, 09:13:24 am ---JA tam myślę że naj naj jest Avro ktoś się zgadza jeszcze z tym twierdzeniem?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: młody w Grudzień 03, 2010, 10:26:49 pm ---MDek.... według mnie zaraz po BAE Avro 146 najładniejszy "pasażerak" (tu akurat cargo).

--- Koniec cytatu ---

kichu:
watek m i umknal w natloku spraw ale dobrze ze sie odnalazl, calosc bardzo na tak, moze doslownie minimalnie za ciasna,  w sensie, ze jest wrazenie, ze zaraz gosc wyjdzie w kazdy, a chyba lepiej jakby w nim siedzial

i odrobinke wiecej zdecydowania w obrobce bym widzial

ale poza tym jestem bardzo na si :)

volt:

--- Cytat: kichu w Grudzień 04, 2010, 08:40:18 pm ---watek m i umknal w natloku spraw ale dobrze ze sie odnalazl, calosc bardzo na tak, moze doslownie minimalnie za ciasna,  w sensie, ze jest wrazenie, ze zaraz gosc wyjdzie w kazdy, a chyba lepiej jakby w nim siedzial

i odrobinke wiecej zdecydowania w obrobce bym widzial

ale poza tym jestem bardzo na si :)

--- Koniec cytatu ---

Dzięki kichu za opinię.
Bardziej zdecydowana obróbka mówisz. Masz na myśli bardziej agresywną, taką soczystą? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej