FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

Jak JIMIX z kichem! [propozycja nowego działu]

<< < (3/4) > >>

kichu:
i nie po chinsku tylko kantonsku :)))

kaczy:

--- Cytat: hesja w Grudzień 02, 2010, 09:55:40 pm ---zaproponowalem w watku o D7000 ale chlopy takie sąw debacie ze nikt nie zauwazyl...
--- Koniec cytatu ---
Ja tamtego wątku już nie jestem w stanie w chwili obecnej ogarnąć i wymiękłem w czytaniu gdzieś w połowie dyskusji... ale błagam, niech go przypadkiem (lub celowo) nikt nie kasuje. Dodałem go sobie do ulubionych... i zostawiam na długie, zimowe wieczory  8)

Master_D:
Witam
Ja uważam ten pomysł Hesji za fajny pomysł. Sam bym codziennie się włączał do takiej rozmowy i starał się czegoś nauczyć, bo na prawdę na naszym forum są sami profesjonaliści, z ogromną wiedzą lotniczą i fotograficzną i jak najbardziej i jak najlepiej trzeba z tego skorzystać.

kaczy:
Dzięki Wam czuje się uleczony... do tej pory to myślałem, że to ja jestem świrem i cieszę się z każdego nowego zakupu jak idiota (gadając o nim oczywiście całymi godzinami i dniami) :P ale jak czytam Wasze posty to czuję się jednak całkiem normalny  ;)

ziaro:
myślę, że każdy cieszy się z czegoś nowego, nawet jak ta rzecz nie jest związana z fotografią :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej