ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne

Pilot i jego maszyna

<< < (3/3)

hesja:
bardzo fajne zdjecia - mozna sie czepiac ale to pierdoły :)
np. na 2 piszesz o czystosci a Pan siedzi sobie z wibratorem :P

oczywiscie zartuje - wszystkie fajne :)
i bardzo ladna gra glebia ostrosci

kaczy:
Dzięki wszystkim za opinie. Mówiąc szczerze - bałem się trochę pokazywać te zdjęcia, bo nie wiem czy jest miejsce w SPFL na ten rodzaj fotografii lotniczej (np. w 20-stce zdjęć potrzebnych do ubiegania się choćby o członka sympatyka). Dla mnie lotnictwo to nie tylko samoloty... lotnictwo to przede wszystkim ludzie. Bez pilota, nawet najlepszy samolot jest tylko kawałkiem blachy.

Spędziłem z tymi (oraz wieloma innymi) pilotami w zasadzie całe zawody, siedząc na lotnisku od 8ej rano do zachodu słońca przez prawie 2 tygodnie. Z wieloma z nich udało mi się porozmawiać (mimo bariery językowej za co - przynaję się, jest mi wstyd), i wymienić uścisk dłoni. Z kilkoma, razem z Idą utrzymujemy zawiązane na zawodach mniejsze bądż większe kontakty. To naprawdę świetni ludzie... a dzięki ich pasji latania, ja odkryłem swoją własną - pasję fotografowania. Tym bardziej cieszę się, że zdjęcia Wam się podobają.

P.S.
W kwestii Nikkora to faktycznie literówka (chodziło o 70-200). Dzięki zdjęciu nr 1 zdecydowałem się zatrzymać Sigmę - jest ona obecnie moim podstawowym szkiełkiem. 

kichu:
fajne zlapane momenty, jestem na tak

Slavcio:
Igor wygląda jak teletubiś ;-)
Fajny reportaż.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej