Witam serdecznie,
było pytanie czy ktoś był - to odpowiadam
Byłem, cenę przełknąłem (choć z trudem), świetnie się bawiłem i ogólnie podsumowując - z perspektywy rozwoju mojej pasji to była inwestycja wielce udana
Wykładowcy przedstawiać nie trzeba, znacie go doskonale
Jeśli chodzi o przebieg warsztatów to bardzo ciekawy program:
dzień pierwszy - mnóstwo wiedzy praktycznej zaprezentowanej na bazie doświadczeń Hesji - co działa, co nie działa, na co zwrócić uwagę, etc
dzień drugi - pobyt w bazie - zdjęcia w hangarze, w budynkach bazy, na lotnisku. Dodatkowo kilka "bonusów" ufundowanych przez DSP - symulator, prezentacja samolotu, spotkanie z pilotem, life support.
Dodatkowym plusem warsztatów była możliwość skorzystania ze sprzętu Nikona - kilkanaście nikkorów do wyboru, kilkanaście body. Dzięki temu oprócz własnych szkieł, miałem możliwość postrzelać Nikkorem 500 mm, na którego póki co pozwolić sobie nie mogę.
Dla mnie warsztaty miały jeszcze jedną, dodatkową korzyść - Sławek tak fajnie opowiadał o SPFL i forum, że trafiłem tutaj i zamierzam niedługo przesłać swój set aplikacyjny
Podsumowując - warsztaty bardzo udane, warte polecenia. Kwestie ceny każdy musi oszacować zgodnie z własnymi możliwościami i budżetem.