LANS > Lans

Hesja górą czyli zdjęcie tygodnia!

<< < (4/7) > >>

kurczak:
Artykuł, jak artykuł, ale jakie zaje....ste fotki :)

Dyziek:

--- Cytat: kurczak w Kwiecień 01, 2010, 03:53:40 pm ---Artykuł, jak artykuł, ale jakie zaje....ste fotki :)

--- Koniec cytatu ---

Właśnie, Kurczakowski tą twoją z Axalp poprosiłbym na mail ;)Dawno nic na NK nie wrzucałem ;)

hesja:
tak... tu juz jest odpowiednia ilosc preparatu poslizgowego
mimo wrazliwosci w niektorych miejscach - nic nie poczulem :D

deoc:

--- Cytat: Sławek Szychowski w Kwiecień 01, 2010, 03:46:12 pm ---Tak, po łebkach przeczytałem.... i to był mój błąd.
Znane mi wcześniej fantastyczne pióro tego autora stało się jeszcze lepsze opisując nawet drobne sytuacje w sposób przyciągający czytelnika dające inspiracje fotograficzne w jakże trudnej i wymagającej dziedzinie - fotografii lotniczej. Wspaniały materiał, połączenie tekstu i odpowiednio dobranych zdjęć - czyta się rewelacyjnie i co najważniejsze nie daje nam pigułki, piguły a całą ciężarówę wiedzy praktycznej - zupełnie gratis!

--- Koniec cytatu ---
popłakałem się .... kurczak musi sie starac bardziej - konkurencja takze w dziedzinie... KRASOMÓWSTWA - trudne słowo - jest olbrzymia..

kurczak:

--- Cytat: deoc w Kwiecień 01, 2010, 04:18:55 pm ---
--- Cytat: Sławek Szychowski w Kwiecień 01, 2010, 03:46:12 pm ---Tak, po łebkach przeczytałem.... i to był mój błąd.
Znane mi wcześniej fantastyczne pióro tego autora stało się jeszcze lepsze opisując nawet drobne sytuacje w sposób przyciągający czytelnika dające inspiracje fotograficzne w jakże trudnej i wymagającej dziedzinie - fotografii lotniczej. Wspaniały materiał, połączenie tekstu i odpowiednio dobranych zdjęć - czyta się rewelacyjnie i co najważniejsze nie daje nam pigułki, piguły a całą ciężarówę wiedzy praktycznej - zupełnie gratis!

--- Koniec cytatu ---
popłakałem się .... kurczak musi sie starac bardziej - konkurencja takze w dziedzinie... KRASOMÓWSTWA - trudne słowo - jest olbrzymia..

--- Koniec cytatu ---

Konkurencja jest pożądana to zawsze wpływa pozytywnie na jakość ;). No pomyśl deoc, gdyby dziś nie było TVN i Polsatu to byśmy wciąż oglądali tylko dwa programy w TV :).  Wiosna, po prostu pisać się chce........ też pisać, się chce ;).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej