ZDJĘCIA INNE > Reportaż

Na pochmurny dzień słoneczne wspomnienia (z wakacji)

<< < (3/4) > >>

nurek:

--- Cytat: wilk w Listopad 18, 2010, 10:26:33 pm ---dzięki, przynajmniej wiem jakich nie projektować :D

--- Koniec cytatu ---
Akurat uważam że od Hiszpanów możemy się uczyć dobrej architektury a zwłaszcza projektowania użyteczności publicznej.

wilk:

--- Cytat: nurek w Listopad 18, 2010, 10:38:36 pm ---
--- Cytat: wilk w Listopad 18, 2010, 10:26:33 pm ---dzięki, przynajmniej wiem jakich nie projektować :D

--- Koniec cytatu ---
Akurat uważam że od Hiszpanów możemy się uczyć dobrej architektury a zwłaszcza projektowania użyteczności publicznej.

--- Koniec cytatu ---

co by nie robić OT
oczywiście że tak, ale trochę inny klimat, inne położenie i przede wszystkim inna kultura, w Polsce taka architektura niestety nie pasuje.
Balkony sam focę bo zawsze jakiś szczegół się przyda, z Włoch kiedyś przywiozłem 3000 zdjęć balkonów, wykorzystałem 2 ;) - kończę.

nurek:
Pasuje pasuje, porzadne materiały i funkcjonalność zawsze sie sprawdzają. Tylko u nas dobrych przykłądów jak na lekarstwo. Bo albo coś jest ok ale sięrozsypuje po roku albo tandetna wiocha zrobiona w przysłowiowych marmurach.
też kończę.

Ps. nie wiedziałem, że kolega z "branży".

wilk:

--- Cytat: nurek w Listopad 18, 2010, 10:57:13 pm ---Ps. nie wiedziałem, że kolega z "branży".
--- Koniec cytatu ---

na fotografii się nie dorobiłem :(

Amon:

--- Cytat: wilk w Listopad 18, 2010, 11:01:07 pm ---na fotografii się nie dorobiłem :(

--- Koniec cytatu ---

Jeszcze Tadeo, jeszcze... :). Jak obrobisz te rawy ze swoich 500 kart, to mała fortuna.... :).

A odnośnie fotek - podobają mi się krajobrazowe motywy, ale faktycznie patrząc na te zdjęcia oraz na te balkonowe - widać, że masz tendencję do krzywienia. Wolałbym miejscami jednak ostrożniej :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej