ZDJĘCIA INNE > Reportaż
Jean Michel Jarre w Rzeszowie
mariorz:
Golden tak jak piszesz...nie miałem akredytacji oraz generalnie tylko compakciki czyli "obiektywa nie odpinana" wchodziła w grę,
... no ale nasza ekipa przemyciła dłuższą lufkę w torebce tzw "drugie dno" ;) a to co udało się uchwycić na szybciora wrzuciłem do komentowania...
wilk:
--- Cytat: mariorz w Listopad 16, 2010, 02:41:03 pm ---... no ale nasza ekipa przemyciła dłuższą lufkę w torebce tzw "drugie dno" ;) a to co udało się uchwycić na szybciora wrzuciłem do komentowania...
--- Koniec cytatu ---
e no, tylko 70-200 zabraliście; czaiłem się na 500 ;)
mnie się podoba i bardzo żałuję że nie miałem tym razem szans być i posłuchać na żywca >:(
mariorz:
--- Cytat: wilk w Listopad 16, 2010, 04:10:43 pm ---e no, tylko 70-200 zabraliście; czaiłem się na 500 ;)
--- Koniec cytatu ---
Tadziu, co to dla Nas ludzi z SPFL taka 500-tka...na hasło" Bartkiewicz" ;) to konia by przemycił...o człowieku nie wspomnę ;) hihi
hlynur:
--- Cytat: mariorz w Listopad 16, 2010, 04:50:12 pm ---
--- Cytat: wilk w Listopad 16, 2010, 04:10:43 pm ---e no, tylko 70-200 zabraliście; czaiłem się na 500 ;)
--- Koniec cytatu ---
Tadziu, co to dla Nas ludzi z SPFL taka 500-tka...na hasło" Bartkiewicz" ;) to konia by przemycił...o człowieku nie wspomnę ;) hihi
--- Koniec cytatu ---
Tricolori.............
A jedynka jest naprawdę niezła.
upadek:
fajne fotki podobają mi się jest klimacik :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej