SPRAWY SPFL - FORUM OTWARTE > Dział kandydacki

Członek Sympatyk SPFL?? A co to takiego?

<< < (10/16) > >>

ziaro:
A pytanie jak szybko trzeba wam przelać kasę na konto bowiem przyznaję, że w chwili obecnej krucho u mnie z nią :P

hesja:
kiedy chcesz lecz nie pozniej niz w czasie przesylania Aplikacji :)

MarS:

--- Cytat: ziaro w Listopad 23, 2010, 02:22:35 pm ---A pytanie jak szybko trzeba wam przelać kasę na konto bowiem przyznaję, że w chwili obecnej krucho u mnie z nią :P

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: hesja w Listopad 23, 2010, 02:24:00 pm ---kiedy chcesz lecz nie pozniej niz w czasie przesylania Aplikacji :)

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie tak. RA nie zacznie oceniania nadesłanych zdjęć dopóki wniosek nie będzie kompletny, a kompletny to jest taki z dokonana wpłatą

kurczak:

--- Cytat: ziaro w Listopad 23, 2010, 02:22:35 pm ---A pytanie jak szybko trzeba wam przelać kasę na konto bowiem przyznaję, że w chwili obecnej krucho u mnie z nią :P

--- Koniec cytatu ---

Koledzy już odpowiedzieli, mogę tylko dodać, że dopóki nie otrzymamy przelewu na konto nie dostaniesz żadnej informacji na temat oceny Twoich zdjęć.

I ogromna prośba do wszystkich nowych członków, którzy wykonują przelewy, proszę w polu tytułem wpisywać :
wpisowe oraz składkę za pierwszy rok członkostwa.

kaczy:
Nie było tutaj takiego pytania, a myślę iż odpowiedź na nie może przydać się aplikującym w przyszłości forumowiczom. Co z osobami posiadającymi meldunek tymczasowy (pod innym adresem) niż meldunek stały (wpisany w dowodzie)? W jaki sposób powinny one wypełnić swój formularz zgłoszeniowy w zakresie podawanego adresu zamieszkania?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej