Autor Wątek: Świadectwo zgonu  (Przeczytany 243 razy)

Mori

• Moje fotoloto
Świadectwo zgonu
« dnia: Październik 24, 2025, 01:20:41 pm »
Po kwartale nie zaglądania tutaj chciałem wrzucić nawet trochę fotek z sezonu, ale na dzień dobry zobaczyłem systemowe info:

193862 wiadomości w 12292 wątkach, wysłana przez 393 użytkowników. Najnowszy użytkownik: Michal
Ostatnio wysłane: "Sprzedam Nikkora 400 2.8..." ( Lipiec 15, 2025, 04:26:57 pm )

Niniejszym stwierdzam oficjalnie zgon tego miejsca i przesyłam wszystkim swoje kondolencje wspominając lepsze czasy...
:(
¡¡¡ ǝɔuoɹpǝıq ʍ ɹnʇɐıʍɐlʞ ǝıɔɾndnʞ ǝıu

https://500px.com/p/boguckimarcin

Frodo

• Top Gun
Odp: Świadectwo zgonu
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 24, 2025, 07:40:12 pm »
Mori, to nie do końca tak jest.

To co Ty widzisz na forum - to tylko wierzchołek góry lodowej.
Dla czlonków SPFL otwiera się potężne, ukryte podforum z setkami ważnych informacji, wątków i wiadomości. Jeśli chodzi o zdjęcia - to tak, tu masz rację. Nie ma ich tutaj (media społ. robią swoje).
Obecnie więc forum służy nam do wymiany informacji, niż prezentacji materiałów fotograficznych.

valdi

• Master
    • Photo
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 25, 2025, 08:32:19 am »
Właśnie, po kwartale nie zaglądania..
Waldemar Piela

Mori

• Moje fotoloto
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 25, 2025, 07:10:13 pm »
Wiecie, nadal podtrzymuję swoje zdanie. Kiedyś niezależnie od tego czy byłeś oficjalnie w SPFL czy nie to mogłeś tu obejrzeć najlepsze fotoloto w Polsce.
Dodatkowo pod każdą wrzutką była dyskusja, uwagi, porady. Jak ktoś mnie pytał gdzie można zobaczyć dobre fotki i czegoś się nauczyć to zawsze odsyłałem do forum.
A teraz...

Nawet jeśli w zamkniętym forum wymieniacie informacje itp. to skoro nikt nie pokazuje fotek bo z jakiegoś powodu MUSZĄ BYĆ MEDIA SPOŁ. ;) to sorry ale nadal uważam że coś fajnego zdechło.
¡¡¡ ǝɔuoɹpǝıq ʍ ɹnʇɐıʍɐlʞ ǝıɔɾndnʞ ǝıu

https://500px.com/p/boguckimarcin

Frodo

• Top Gun
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 25, 2025, 11:38:01 pm »
Tak, tutaj dyskusji nie ma faktycznie, natomiast foty są...
Na stronie głównej - w zakładce "Gdzie i kiedy byliśmy" cały czas pokazują się najlepsze ujęcia SPFL z wydarzeń...w sumie z całego globu :-)

W temacie komentowania - na fb fanpage SPFL możesz śmiało pytać w tematach foto i na pewno dostaniesz odpowiedź.

Misza

• Master
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 30, 2025, 05:12:41 pm »
Jednym z powodów jest też niemożność wrzucania na forum bezpośrednio zdjęć. Skoro i tak trzeba się posiłkować zewnętrznymi serwerami łatwiej jest to robić jednak przez SM
I am not a complete idiot. Some parts are missing.