ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA
Konkurs tematyczny (edycja listopad 2024)
Frodo:
Cześć,
oto finaliści pierwszej edycji konkursu tematycznego inspirowanego hasłem. Przypominamy, że hasło na bieżący miesiąc to "Dwa to więcej niż jeden".
Dziękujemy wszystkim, którzy zdecydowali się stanąć w szranki i podesłać swoje prace.
Oto prace w kolejności alfabetycznej, zachęcamy do komentowania, pytań i oczywiście konstruktywnej krytyki.
Zwycięzcę listopadowej edycji wyłoni RA i ogłosi pod koniec bieżącego miesiąca.
Prace w kolejności alfabetycznej:
1.
Agata
2.
Gamling
3.
GulGul
4.
Ikim
5.
Junior
6.
Villa
7.
SOLO
Frodo:
Mamy końcówkę listopada, pora więc ogłosić wyniki pilotażowej edycji konkursu tematycznego.
Głosami RA, po zażartej walce - bo różnice punktowe na podium były dosłownie na granicy percepcji - wygrała praca SOLO! Mega gratulacje! Na drugiej pozycji podium uplasował się kadr Villi - gratulka! I również na pudle, bo na pozycji trzeciej - mamy ujęcie Gamlinga - szacunek wielki!
Jeszcze raz dziękujemy za uczestnictwo wszystkim, którzy wysłali swoje zgłoszenia :)
Rychu:
Poraz kolejny utwierdzacie mnie w przekonaniu ,że zdjęcia z powietrza zawsze będą górą. Gratulacje dla wszystkich uczestników.
SOLO:
Dziękuję za ocenę mojego skromnego zdjęcia … dziękuję wszystkim za możliwość wzięcia udziału w konkursie. Gratuluję wszystkim, Wasze zdjęcia są WSPANIAŁE :) i Piękne 😍
valdi:
Gratulacje!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej