ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze
Antidotum 2022 by Grego
Grego:
--- Cytat: hesja w Lipiec 19, 2022, 07:53:03 pm ---Piękny set! :)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Frogi w Lipiec 19, 2022, 06:21:10 pm ---Fajnie jest :)
...
Gratki ;)
--- Koniec cytatu ---
Dzięki.
P.S. Kiedyś prawie wszystkie bywały jak ta "spotterska siódemka" ;-) To a propos wiadomej, gorącej dyskusji w temacie forum i możliwości czerpania z niego dla siebie i dawania innym.
Grego:
--- Cytat: Frogi w Lipiec 19, 2022, 06:21:10 pm ---Co do 3 - moment super, natomiast chyba trochę za ostro jakoś, chyba te flary,a raczej ich dymy zbyt wyraźne - przynajmniej jak dla mnie. Ale może tak było w surowiźnie już. Wyostrzałeś może?
--- Koniec cytatu ---
Hmmm... To było na 300mm 2.8 a z tego szkła za dużo nie poprawiam. Ale widzę o co Ci chodzi, może ciut za dużo filtra w PS.
Gamling:
Bardzo fajny set. Tak z ciekawości większość z tego nowego miejsca po drugiej stronie?
Mam jeszcze jedna uwagę - pomyśl może nad jakimś znakiem wodnym który będzie mniej agresywny. Na niektórych zdjęciach mnie teraz mocno przeszkadza.
Grego:
--- Cytat: Gamling w Lipiec 19, 2022, 09:38:06 pm ---Bardzo fajny set. Tak z ciekawości większość z tego nowego miejsca po drugiej stronie?
Mam jeszcze jedna uwagę - pomyśl może nad jakimś znakiem wodnym który będzie mniej agresywny. Na niektórych zdjęciach mnie teraz mocno przeszkadza.
--- Koniec cytatu ---
Tak, wszystko (oprócz Delfina) z drugiej strony. Gdyby nie ta nowa miejscówka to pamiętając zeszłoroczny piekarnik nie wiem czy bym się wybrał w tym roku.
Dzięki za uwagę o znaku. Muszę go jakoś spacyfikować, za dużo zostawiłem przejrzystości.
strzelba:
Jest super. Jak dla mnie 3 przepiękna, zarówno moment jak i niesamowita ostrość.
Piszesz, że kiedyś prawie wszystkie zdjęcia były takie jak 7. Jestem dokładnie na tym samym etapie, uczę się ciekawego kadrowania. Twoje to super robota.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej