ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze
Axalp 2021 cz.1 frogi
Mori:
Do bani taki wypad. Ciągle coś włazi w kadr i piękno gór zasłania...
Frogi:
--- Cytat: szamal w Listopad 15, 2021, 09:17:31 pm ---No jest bardzo ładnie, póki co jeden z lepszych setów z Axalp :)
--- Koniec cytatu ---
Jak na razie to jedyny set, bo nikt inny nie wrzuca już na forum :'(
Carlito:
--- Cytat: Frogi w Listopad 16, 2021, 09:21:30 pm ---
--- Cytat: szamal w Listopad 15, 2021, 09:17:31 pm ---No jest bardzo ładnie, póki co jeden z lepszych setów z Axalp :)
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
szamal zapewne widzi temat szerzej, w sensie że na fejsbuku (czy też insta) też ludziki wrzucają fotki... a wracając do Twoich zdjęć - zdecydowanie czuć moc
Frogi:
--- Cytat: Carlito w Listopad 16, 2021, 09:25:41 pm ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
szamal zapewne widzi temat szerzej, w sensie że na fejsbuku (czy też insta) też ludziki wrzucają fotki... a wracając do Twoich zdjęć - zdecydowanie czuć moc
--- Koniec cytatu ---
No ja wiem, że na fejsbuku... Ale jakoś tak przykro, że właśnie tu, gdzie powinny fotki się pojawić ich nie ma. Oczywiście członków mam na myśli - bez skojarzeń :P
hesja:
--- Cytat: Frogi w Listopad 16, 2021, 09:48:41 pm ---
--- Cytat: Carlito w Listopad 16, 2021, 09:25:41 pm ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
No ja wiem, że na fejsbuku... Ale jakoś tak przykro, że właśnie tu, gdzie powinny fotki się pojawić ich nie ma. Oczywiście członków mam na myśli - bez skojarzeń :P
--- Koniec cytatu ---
coś się wymyśli :) zrobimy to! :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej