HANGAR PARTY > Hangar Party

JESIENNY ZLOT - BESKIDY 2021

<< < (2/2)

Rzepka:

--- Cytat: Sylwek w Październik 27, 2021, 07:52:53 pm ---Ja sam jeden, od piątku do niedzieli.
Co do pokoju się dostosuję.  Może być i czwórka w apartamencie. To żaden problem. Jak coś wolne dla mnie to biorę.

--- Koniec cytatu ---

Są jeszcze wolne 2-osobowe :) Poproszę imię i nazwisko może być tutaj lub w prywatnej wiadomości :)

Tomcat:

--- Cytat: Sylwek w Październik 27, 2021, 07:52:53 pm ---Ja sam jeden, od piątku do niedzieli.
Co do pokoju się dostosuję.  Może być i czwórka w apartamencie. To żaden problem. Jak coś wolne dla mnie to biorę.

--- Koniec cytatu ---

Chodzi o formę:
Sylwek  dwójka  piątek/sobota 1 osoba
Sylwek  dwójka  piątek/sobota 2 osoby
.....

hesja:
hesja dwójka rano i... może gdzieś na szlaQ pod krzaczkiem przy strumyQ :D

Tomcat:

--- Cytat: hesja w Październik 27, 2021, 08:27:59 pm ---hesja dwójka rano i... może gdzieś na szlaQ pod krzaczkiem przy strumyQ :D

--- Koniec cytatu ---

Yebłem ;D ;D ;D

Sylwek:

--- Cytat: Rzepka w Październik 27, 2021, 08:16:57 pm ---

--- Koniec cytatu ---

Są jeszcze wolne 2-osobowe :) Poproszę imię i nazwisko może być tutaj lub w prywatnej wiadomości :)

--- Koniec cytatu ---
Czesc!

Jesli są wolne pokoje dwuosobowe to poproszę o jedno miejsce na dwie doby. Od piątku po niedzielę.

Żmuda Sylwester

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej