ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze
Ostra '21 by krunz
krunz:
Elo,
Fajnie było zobaczyć tylu ludzi z SPFL po długiej przerwie. Miejscówka tegoroczna moim zdaniem niewiele ustępowała tej spod radaru.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Frodo:
Piękne zdjęcia...gratulka!!!
Mega fajowo było 😊
Spad:
Super po całości! Ale... czy nie mógłbyś choć odrobinę rozruszać śmigieł Belga i Szwajcara? Wiem, że flary...
krunz:
--- Cytat: Frodo w Październik 06, 2021, 01:59:16 pm ---Piękne zdjęcia...gratulka!!!
Mega fajowo było 😊
--- Koniec cytatu ---
Było, było :)
--- Cytat: Spad w Październik 06, 2021, 02:07:38 pm ---Super po całości! Ale... czy nie mógłbyś choć odrobinę rozruszać śmigieł Belga i Szwajcara? Wiem, że flary...
--- Koniec cytatu ---
Dzięki :) Na Lesznie właśnie chciałem rozmyć i wielka kiszka wyszła wiec stwierdziłem, że się nie opłaca. Teraz flary na heli robię na 1/640 i krótsze a efekt moim zdaniem o wiele lepszy niż ruszone zdjęcie w takim mega momencie jak zrzut choinki flar.
Frogi:
Po części podzielam zdanie Krunza odnośnie czasów z flarami. Efekt robią flary i zamieszanie z nimi związane, śmigło schodzi na dalszy plan, mało kto praktycznie na to zwraca uwagę. Z drugiej strony jakieś minimalne rozmycie można jednak zrobić. Ja właśnie chciałem dla odmiany rozmyć w Ostravie no i się nawet udało.
Co do setu - na 1 nie pasi mi, że śmigło już prawie wali w krawędź. Na 8 to samo. Poza tym fajnie. Na 2 bardziej niż na 1 to zamrożone śmigło zwraca uwagę niestety.
Wygrywają zdecydowanie 7, 10 i 11 :) Bardzo się podobajo :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej