ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe
Paczka Malboro
Mori:
Niespodziewanie dostałem telefon żeby stawić się piorunem w Malboro bo możemy dołączyć do jakiejś grupki mającej umówione foto. No przeca nie odmówię. ;D
Grupka była mała i niezbyt zorganizowana ale na szczęście nie podpadli nikomu zbytnio zachowaniem (ze wskazaniem na zbytnio).
Jako ciekawostkę powiem, że pierwszy raz w życiu dostaliśmy zakaz fotografowania samolotów na stojankach centralnie od przodu... Naprawdę nie pytajcie czemu bo do dzisiaj nie wiemy :o
Coś słyszałem że ktoś od nas miał być następnego dnia ale pogoda nocą padła więc pewnie nie było już takich atrakcji. :(
Jak to zwykle bywa zaczęliśmy od archeo, wyciągnięcia maszyn na stojankę i kołowań
1.
2.
3.
Tego dnia pierwszy raz w życiu zobaczyłem wytachane do lotów jednocześnie aż 4 "szparki" więc sorki, ale skupiłem się głównie na nich :)
4.
5.
6.
Noo dooobra. Żeby nie było że tylko "szparki" fociłem
7.
8.
9.
Na krótką chwilę przed zachodem kolorki zrobiły się z kategorii "a tymczasem na Wenus ...":
10.
11.
Może tego nie widać ale wszystko poniższe było robione już ciemną nocą. Można docenić jakimi noktowizorami są nasze aparaty :)
12.
13.
14.
Technicznie wszystko tradycyjnie trzaskane D7200 + Sigma 150-600 Sport. Obrobiłem ile potrafiłem.
Jeszcze raz podziękowania dla LemoJet-a za telefon!!! :)
Sławol:
Ogólnie to ładnie :)
6 i 10 ogień!
Krytyka też jest:
1 - blade i jakoś kiepsko skadrowane (czyt. dół),
2 - takie sobie, w sumie nic. Może gdybyś dał więcej silników, a mniej blachy...
brovarsky:
Fajnie masz Mori... nas nie chcą tam wpuścić, zresztą nie tylko tam
pepic:
--- Cytat: brovarsky w Sierpień 15, 2021, 10:51:31 pm ---Fajnie masz Mori... nas nie chcą tam wpuścić, zresztą nie tylko tam
--- Koniec cytatu ---
może nie mają numeru telefonu :)
Mori:
E tam, wolą mnie wpuścić niż się znowu tłumaczyć czemu im pod płotem nogę połamałem :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej