Czyżbyś schował się za tarczą, aby mieć ujęcie życia? ;-)
Może nie całkiem za tarczą
po prostu postanowiłem wejść na taka jedną górkę. Z podnóża tej górki [tam stoją takie opuszczone dwa domki] zawsze ludzi przeganiali jak ktos sie tam chował ... ja stwierdziłem że wejdę na górkę czyli będę jakies 200 metrów wyżej i ze 100 metrów w bok, wiec moze nie będę nikomu przeszkadzał
Następnie niezbyt tam się afiszowałem bo głównie leżałem na trawce, a i z nieznanych przyczyn tego dnia nie wykonali rutynowego oblotu helikopterowego rejonu poligonu - bo zawsze sprawdzają czy ludzie się nie pętają tam gdzie nie powinni. Po południu dołączyło do mnie tez dwóch Szwajcarów. Kiedy rozpoczeły się loty to zacząłem focić, ale okazało się ze przeszkadzamy pilotom F-5 bo przy nalocie na północna tarczę staliśmy dokładnie w osi nalotu a w dodatku strzelanie rozpoczynali dokładnie nad nami. Tak wiec po pierwszej serii lotów przyleciał wojskowy śmigłowiec którego załoga popsuła nam zabawę.
A 8 to ta strzelona prawie z biodra jak wojacy przeganiali?
Dokładnie 5 i 8 to robione podczas "wielkiej ucieczki" .... przez te akrobacje z foceniem podczas marszobiegu to ten portfel zgubiłem
A dla mnie fajną kompozycję ma foto 6.
Zgadzam się z Tobą