IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze

Imprezy lotnicze 2021 - luźne dyskusje

<< < (2/4) > >>

Maras:
Yeovilton odwołany i Cosford przeniesiony....  tak wspominam, dla tych co mieli plany na RIAT w tym roku  ::)

Villa:
Już oficjalnie - RIAT 2021 odwołany!  :'(

hesja:

--- Cytat: Villa w Luty 16, 2021, 01:28:17 pm ---Już oficjalnie - RIAT 2021 odwołany!  :'(

--- Koniec cytatu ---
osz fak :(

strzelba:
Temat imprez lotniczych mnie interesuje z racji tego, sam pisze aplikacje na androida gdzie będzie można znaleźć, co/gdzie/kiedy się ma wydarzyć. Jest to poboczny projekt dlatego mogę na niego przeznaczyć ok 1h dziennie. Aplikacja już zaczyna jakoś wyglądać.

Przykładowe screeny (Mapka i kalendarz):

Ponieważ aplikacja z założenia miała obejmować każdy region to od ponad roku zbierałem fanpage/stronki/#hashtagitweetowe związane z pokazami lotniczymi.

Moje spostrzeżenia:
Wziąłem się za tę aplikacje około rok temu, jak pandemia się rozpędzała, ale jeszcze wszyscy mieli nadzieje że się szybko skończy, a skończyło się tak że ok 9/10 imprez odwołano lub przesunięto na 2021

W tym roku też niemal wszyscy mają nadzieje że będzie ok, ale już niektóre imprezy są odwoływane lub przenoszone na 2022. Osobiście wątpię, że będzie zorganizowana taka na 100k osób.

Skuteczność szczepień będzie można ocenić na przełomie kwietnia i czerwca (tak przynajmniej twierdzą znafcy z tv),
Ja mój program do tego czasu chciał bym skończyć i udostępnić go jeśli chociaż połowa imprez będzie miała szanse się odbyć.

Banshee:
Lepiej w sumie, że odwołują, niż gdyby mieli wpaść na genialny pomysł robienia imprez lotniczych online :D

@strzelba - apka zapowiada się świetnie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej