LANS > Lans

Świry w TVN ;P

<< < (5/9) > >>

kichu:

--- Cytat: Skibek w Październik 21, 2010, 10:01:01 am ---Hjehje, nie było dynamicznego K-BOOM, to chociaż będzie medialne K-BOOM ;)

--- Koniec cytatu ---

Tak tak... w tym roku zaprosisz media... a za rok przed kamerkami K_BOOM :)

MarS:

--- Cytat: golden w Październik 21, 2010, 10:44:45 am ---ale jak w przyszłym roku Skibek zajedzie
do Axalp wozem transmisyjnym TVN24
to dopiero będzie relacja .... promocja

przed wejściem na Wildgarst :o

--- Koniec cytatu ---

Eeee to w przyszłym roku to skibek w Błękitnym 24 bezpośrednio na Wildgärst pociśnie :)

Amon:
Kulturka !

Blister:

--- Cytat: golden w Październik 21, 2010, 10:44:45 am ---

...... ooooo   i  trzeba będzie jakiś krawat przyszykować
przed wejściem na Wildgarst :o

pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Golden jak to myślę, że krawat to za mało, musisz zainwestować w nową koszulę! :D

kurczak:
Skibek napisz jak było naprawdę.

Coś w stylu, kiedy zostałem wyznaczony do uratowania grupy i poszedłem na zwiad okazało się, że zostałem sam na szlaku......
Kidy ostatkiem sił poruszałem się do przodu, życie uratowało mi dwóch (słownie dwóch świrów lotniczych :) ), którzy wskazali mi drogę oświetlając czołówkami miejsca. Albo nie, przecież już było widno, napisz, że namierzyliśmy Cie po telefonie satelitarnym, który targałeś ze sobą na wszelki wypadek i oświetlaliśmy Ci drogę przy użyciu nowoczesnych technologii noktowizyjnych :).  Potem możesz dopisać, ze nieśliśmy Cię przez strumyk, ze uratowaliśmy Ci życie kiedy spadające głazy (koniecznie zaznacz, że było dramatycznie) i takie tam. A dopiero potem napisz o widokach :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej