ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne
Aeroklub Ziemi Piotrkowskiej-zakończenie sezonu 2019
krisu:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
szamal:
Bardzo fajne klimaty :) wygrywa zdecydowanie nasza „lodówka” ;) co do uwag to 8 az sie prosi do przekadrowania, samolota bym przesunał mocno w prawo. Good Job :)
krisu:
8 musi tak pozostać,tak wyszło w oryginale,po prostu mnie zaskoczyli tym kosiakiem,byłem nieprzygotowany i strzelałem na "oślep" ;)
Spad:
--- Cytat: krisu w Grudzień 21, 2019, 02:23:50 pm ---8 musi tak pozostać,tak wyszło w oryginale,po prostu mnie zaskoczyli tym kosiakiem,byłem nieprzygotowany i strzelałem na "oślep" ;)
--- Koniec cytatu ---
Teoretycznie sprawę załatwiłoby odcięcie kawałka zdjęcia z prawej, np. tak:
tyle, że niestety samolot jest tak rozjechany, że imho raczej szkoda czasu. Szkoda, bo moment złapałeś super.
Natomiast z "plusów dodatnich" - 6 i 12 zdecydowanie :) Chociaż przy 12 przyjrzałbym się niektórym miejscom, jeśli chodzi o obróbkę: na styku nieba i drzew na drugim planie wyłazi jasna obwódka. Zresztą ten sam problem jest na 10 wokół skrzydła (btw 10 bym przekadrował - całość jest imho za bardzo do praawej strony). Podoba mi się klimat na 14 - kadr nieco mniej: imho trochę zbyt ciasno i centralnie.
Swoją drogą te dwusilnikowe Tecnamy są przepiękne :)
Maras:
Całkiem dobry set :) 6 ciekawie obrobiona, kompozycja dobra no i śmigła zamknięte.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej