IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Ustawka

Grill w Ostrawie 2019

<< < (17/22) > >>

marko77:

--- Cytat: Frodo w Wrzesień 16, 2019, 10:00:13 pm ---U nas 1 miejsce jest jeszcze.
Napisałem Ci na PW.

--- Koniec cytatu ---

Biorę w ciemno ;)  8)

marko77:
Jeśli ktoś poszukuje nadal noclegu to są dostępne jeszcze w domkach w ośrodku: https://www.ukateriny.cz/ (termin o jaki pytałem to 19-21.09 )
800 koron domek/noc (domek dla 4 osób)

Sławol:
OK, listę na chwilę obecną chyba można przyklepać. Mnie dzisiaj nie będzie na czujce za bardzo, od jutra w ogóle brak kontaktu na forum/Facebooku, więc w razie jakichś pytań - uderzajcie, proszę, do Tomcata :)

Dzięki i do zobaczenia na miejscu!

Viking:
Hej, czy jutro zbiera się jakaś ekipka w konkretnym miejscu? Nie mam niestety kontaktów do nikogo, a chętnie bym się gdzieś jutro wspólnie spotkał na focenie. Planuję być w Ostrawie około 7:30. Podpowiedzcie proszę jeszcze, gdzie jutro najlepiej porzucić auto, żeby było bezpiecznie? W zeszłym roku byłem tylko w oficjalny dzień pokazów i parkowałem na normalnym parkingu.

marko77:

--- Cytat: Maciej Piotrowski w Wrzesień 18, 2019, 09:07:42 pm ---Hej, czy jutro zbiera się jakaś ekipka w konkretnym miejscu? Nie mam niestety kontaktów do nikogo, a chętnie bym się gdzieś jutro wspólnie spotkał na focenie. Planuję być w Ostrawie około 7:30. Podpowiedzcie proszę jeszcze, gdzie jutro najlepiej porzucić auto, żeby było bezpiecznie? W zeszłym roku byłem tylko w oficjalny dzień pokazów i parkowałem na normalnym parkingu.

--- Koniec cytatu ---

Czyli masz podobny dylemat jak ja ;) Z tym że ja celuję na pole dojechać na ok. 10:00

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej