IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Ustawka
Grill w Ostrawie 2019
Carlito:
--- Cytat: marko77 w Wrzesień 16, 2019, 10:38:11 am ---No i maszynka którą chciałem zobaczyć w locie przylatuje we wtorek :/
--- Koniec cytatu ---
też jadę głównie dla tej maszynki, w zeszłym roku, nietypowo przyleciała w czwartek :-)
ażeby zobaczyć ją w locie można zostać na poniedziałkowe odloty, jankesi robią fajne lowpasiki na pożegnanie ;-)
marko77:
--- Cytat: Carlito w Wrzesień 16, 2019, 10:49:28 am ---
--- Cytat: marko77 w Wrzesień 16, 2019, 10:38:11 am ---No i maszynka którą chciałem zobaczyć w locie przylatuje we wtorek :/
--- Koniec cytatu ---
też jadę głównie dla tej maszynki, w zeszłym roku, nietypowo przyleciała w czwartek :-)
ażeby zobaczyć ją w locie można zostać na poniedziałkowe odloty, jankesi robią fajne lowpasiki na pożegnanie ;-)
--- Koniec cytatu ---
nie da rady tym razem :(
Wlaśnie wynegocjowałem przyjazd w czwartek ;) , jeszcze tylko przedłużę rezerwację noclegu :)
Viking:
Hej hej, w sumie chętnie byśmy z dziewczyną na grilla się dołączyli jeśli można ;) Dorzucimy jakieś kiełby i pieczywo, a jeśli by byli chętni to możemy ziemniaczki w foli do pieczenia też zabrać.
Tomcat:
--- Cytat: Maciej Piotrowski w Wrzesień 16, 2019, 12:27:57 pm ---Hej hej, w sumie chętnie byśmy z dziewczyną na grilla się dołączyli jeśli można ;) Dorzucimy jakieś kiełby i pieczywo, a jeśli by byli chętni to możemy ziemniaczki w foli do pieczenia też zabrać.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście Zapraszamy :)
Cokolwiek przytargacie ze sobą, na bank się nie zmarnuje :)
marko77:
Ja tylko żałuję że po grillu rozjeżdżamy się w różne miejsca i nie specjalnie będzie możliwość integracji, choć podejrzewam że przez te kilkanaście godzin siedzenia na polu okazji do pogaduch nie zabraknie ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej