IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Ustawka

Grill w Ostrawie 2019

<< < (15/22) > >>

Carlito:

--- Cytat: marko77 w Wrzesień 16, 2019, 10:38:11 am ---No i maszynka którą chciałem zobaczyć w locie przylatuje we wtorek :/

--- Koniec cytatu ---

też jadę głównie dla tej maszynki, w zeszłym roku, nietypowo przyleciała w czwartek :-)
ażeby zobaczyć ją w locie można zostać na poniedziałkowe odloty, jankesi robią fajne lowpasiki na pożegnanie ;-)

marko77:

--- Cytat: Carlito w Wrzesień 16, 2019, 10:49:28 am ---
--- Cytat: marko77 w Wrzesień 16, 2019, 10:38:11 am ---No i maszynka którą chciałem zobaczyć w locie przylatuje we wtorek :/

--- Koniec cytatu ---

też jadę głównie dla tej maszynki, w zeszłym roku, nietypowo przyleciała w czwartek :-)
ażeby zobaczyć ją w locie można zostać na poniedziałkowe odloty, jankesi robią fajne lowpasiki na pożegnanie ;-)

--- Koniec cytatu ---

nie da rady tym razem :(
Wlaśnie wynegocjowałem przyjazd w czwartek ;) , jeszcze tylko przedłużę rezerwację noclegu :)

Viking:
Hej hej, w sumie chętnie byśmy z dziewczyną na grilla się dołączyli jeśli można ;) Dorzucimy jakieś kiełby i pieczywo, a jeśli by byli chętni to możemy ziemniaczki w foli do pieczenia też zabrać.

Tomcat:

--- Cytat: Maciej Piotrowski w Wrzesień 16, 2019, 12:27:57 pm ---Hej hej, w sumie chętnie byśmy z dziewczyną na grilla się dołączyli jeśli można ;) Dorzucimy jakieś kiełby i pieczywo, a jeśli by byli chętni to możemy ziemniaczki w foli do pieczenia też zabrać.

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście Zapraszamy :)
Cokolwiek przytargacie ze sobą, na bank się nie zmarnuje :)

marko77:
Ja tylko żałuję że po grillu rozjeżdżamy się w różne miejsca i nie specjalnie będzie możliwość integracji, choć podejrzewam że przez te kilkanaście godzin siedzenia na polu okazji do pogaduch nie zabraknie ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej