IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Ustawka

Grill w Ostrawie 2019

<< < (14/22) > >>

Sławol:
OK, wstępnie planujemy miejscówkę w polu, bliżej Albrechtcek (patrz mapka), ale jeszcze w czwartek zrobimy rozeznanie terenu i zobaczymy, czy już będzie wszystko ogrodzone na czas imprezy :)

ArabaT:
Teraz taka moda na plusy. to ... plus, tamto plus. Ostatnio po dwóch dniach w Ostrawie też zaliczyłem plus.
Plus pięć kilo w dwa dni.
Ciężki okres się zbliża.  ;)

marko77:

--- Cytat: Sławol w Wrzesień 14, 2019, 10:58:01 pm ---OK, wstępnie planujemy miejscówkę w polu, bliżej Albrechtcek (patrz mapka), ale jeszcze w czwartek zrobimy rozeznanie terenu i zobaczymy, czy już będzie wszystko ogrodzone na czas imprezy :)

--- Koniec cytatu ---

Z Waszego doświadczenia - w który dzień jest więcej przylotów? Zaplanowałem wypad piątek-sobota ale zastanawiam się nadal nad czwartkiem ;)

Carlito:
popatrz sobie w apce na plan treningów na czwartek - dzieje się sporo
na piątek lada chwila będzie opublikowany, ale podejrzewam że wielkiego ognia nie będzie

marko77:

--- Cytat: Carlito w Wrzesień 16, 2019, 10:13:17 am ---popatrz sobie w apce na plan treningów na czwartek - dzieje się sporo
na piątek lada chwila będzie opublikowany, ale podejrzewam że wielkiego ognia nie będzie

--- Koniec cytatu ---

Dzięki!
No i maszynka którą chciałem zobaczyć w locie przylatuje we wtorek :/

Ale czwartek zapowiada się rzeczywiście ciekawie, trzeba zacząć negocjacje w domu ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej