IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Ustawka

Grill w Ostrawie 2019

<< < (6/22) > >>

Sławol:

--- Cytat: kifcio w Wrzesień 04, 2019, 06:49:59 pm ---a serio, najważniejsze żeby chlewu po sobie nie zostawić, więc worki na śmieci niezbędne
--- Koniec cytatu ---

O to to! U mnie w plecaku zawsze rolka tego i owego jest ;)

Way:
Ja z Arabatem cuś do żarła i ze dwie flaszki whisky.

P.S.
Worki na śmieci przy takich imprezach to raczej podstawa wiec zawsze noszę. Srajtaśmę też :P

Sławol:
OK, to może podsumujmy zaopatrzenie na tę chwilę, łatwiej będzie wyłapać, czego brakuje :)

- Maybe, Tomcat, Sławol - sprzęt do pieczenia i palenia oraz przybory do jedzenia. Luźno rzucam, że może coś jeszcze dorzucimy, skoro jest nas trójka :)
- Brovarsky - kiełbasa + przyprawy (ketchup, musztarda, chrzan),
- Solo - whisky + cola,
- Pimpuś - kiełbasa/mięso,
- ponuryy + szadok - "wkład własny" na sobotę i niedzielę. Cokolwiek by tam nie wymyślili, to na pewno zjemy/wypijemy/spalimy kalorie ;D
- Acid - kiełbasa + picie,
- Way + ArabaT - coś do jedzenia + picie + ew. dodatkowy ruszt.

Edit:
PS Kuźwa, weźże ktoś chleb jakiś i oranżadę może, co? ;D

Pimpuś:

--- Cytat: Tomcat w Wrzesień 04, 2019, 09:40:28 am ---
--- Cytat: Pimpuś w Wrzesień 04, 2019, 06:11:08 am ---Ja bym się pisał tylko nie wiem czy będzie możliwość zakupienia jakiej kiełby po drodze. ewentualnie mogę się finansowo dołożyć

--- Koniec cytatu ---

Jak co się kupi i przywiezie :) daj znać jakie mięcho preferujesz.

--- Koniec cytatu ---

Gites! Zakup tam co, a ja Ci kasiorke oddam. Mięso opierdole każde  :) ostatnio na Filipinach węża wjebalim ;D

ArabaT:

--- Cytat: Sławol w Wrzesień 05, 2019, 04:02:01 pm ---PS Kuźwa, weźże ktoś chleb jakiś i oranżadę może, co? ;D

--- Koniec cytatu ---

Przy takim zaopatrzeniu to każdy na łyk chleba powinien się załapać   :D
A oranżadę jak znajdę to zdjęcie zrobię

Teoretycznie będziemy mieli lodówkę, tylko komu się będzie chciało co chwilę do auta chodzić?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej