LANS > AIR-ACTION
Wildgarst - wejście
Skibek:
A oto nietypowy backstage.
Osobom, które wchodziiły na Wildgarst łezka się w oku zakręci ;)
Wstawiam kilka skrinszotów z gugli z naniesioną ścieżką wejścia.
Jak ktoś jest chętny to mogę mu podesłać pliki KMZ (wejście w stylu harkor i zejście w stylu spid). Można sobie wtedy obejrzeć w wersji 3D (gugle mapy już to potrafią).
1. Czerwona kropa - KP, zielona kropa - Wildgarst, zielony ludzik - początek trasy (parking)
2. Tak przebiegała trasa
3. Na dole widać nasz mały ZONK (czyli nadrobione 2,2km). W sumie to była świetna rozgrzewka.
4.
5.
6.
7. Ostatnie podejście po kanciastych kamieniach
8. A taki widok zastaliśmy. No, tylko więcej mgły było (i jeziorka nie było widać) ;) Czerwona kropa - KP, zielona kropa - Wildgarst
kichu:
fajne... a co to za zawijas w polowie (np. na 2) wchodziliscie i zlaziliscie ??
fajnie by bylo polaczyc to jeszcze z geotagowanymi fotkami, byloby widac jak wyglada wejscie i zejscie :))
deoc:
super- ale mogles podeslac chociaz linka do WWW, bo mozna na pewno wgrac to w google maps
MarS:
--- Cytat: kichu w Październik 18, 2010, 03:28:44 pm ---fajne... a co to za zawijas w polowie (np. na 2) wchodziliscie i zlaziliscie ??
--- Koniec cytatu ---
A to jak po ciemku zeszliśmy ze szlaku i się pogubiliśmy, część ekipy czekała aż się rozwidni a część poszła na zwiady w poszukiwaniu drogi ... tyle ze skibek [jak się okazało już po rozwidnieniu] poszedł w przeciwną stronę niż powinniśmy i to jego ślad -spory kawałek zdublował, tak ze szacun ze wrócił i dalej wchodził
Skibek:
--- Cytat: MarS w Październik 18, 2010, 03:35:19 pm ---
--- Cytat: kichu w Październik 18, 2010, 03:28:44 pm ---fajne... a co to za zawijas w polowie (np. na 2) wchodziliscie i zlaziliscie ??
--- Koniec cytatu ---
A to jak po ciemku zeszliśmy ze szlaku i się pogubiliśmy, część ekipy czekała aż się rozwidni a część poszła na zwiady w poszukiwaniu drogi ... tyle ze skibek [jak się okazało już po rozwidnieniu] poszedł w przeciwną stronę niż powinniśmy i to jego ślad -spory kawałek zdublował, tak ze szacun ze wrócił i dalej wchodził
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie ;)
Dlatego ścieżka jak schodziliśmy jest bardziej wiarygodna i bez "zboczeń" po drodze ;)
No próbowałem w google maps wgrać, ale tylko część mi wgrywa. To co widać to Google Earth mi pokazało (mam zainstalowane). Jak ktoś potrafi to do G.M. zaimportować to podeślę mu pliki KMZ.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej