LANS > AIR-ACTION

Axalp 2010 Backstage

<< < (17/29) > >>

kichu:
zrobione z rana ok 9.20 - kto sie rozpozna ? :)

Acroluc:

--- Cytat: kichu w Październik 24, 2010, 02:23:17 pm ---zrobione z rana ok 9.20 - kto sie rozpozna ? :)
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli to ze środy, to ja jestem ten drugi z prawej, a Kopeniek - trzeci. Reszta jeszcze na szlaku...:)

MarS:

--- Cytat: Acroluc w Październik 24, 2010, 07:43:22 pm ---Jeżeli to ze środy, to ja jestem ten drugi z prawej, a Kopeniek - trzeci. Reszta jeszcze na szlaku...:)

--- Koniec cytatu ---
A własnie że nie ... ten pierwszy z prawej ta czerwona kropa to muszę być ja w momęcie jak docierałem na góre ... bo dotarłem własnie tak z 20 po 9 jak F-18 kończyły przeloty - tzn już nie robiły nalotów na nas tylko dolina i potem przelot grupowy dopiero przyfociłem.

Acroluc:

--- Cytat: MarS w Październik 24, 2010, 07:47:52 pm ---
--- Cytat: Acroluc w Październik 24, 2010, 07:43:22 pm ---Jeżeli to ze środy, to ja jestem ten drugi z prawej, a Kopeniek - trzeci. Reszta jeszcze na szlaku...:)

--- Koniec cytatu ---
A własnie że nie ... ten pierwszy z prawej ta czerwona kropa to muszę być ja w momęcie jak docierałem na góre ... bo dotarłem własnie tak z 20 po 9 jak F-18 kończyły przeloty - tzn już nie robiły nalotów na nas tylko dolina i potem przelot grupowy dopiero przyfociłem.

--- Koniec cytatu ---
w pierwszej wersji miałem napisać... "a MarS właśnie wbiega na szczyt"

kichu:
 Mars to na pewno Ty... mam fote zrobione o 3 sekundy wczesniej wg exifa i tam jest o jedna osobe mniej...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej