IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze

Śląski Air Show FAJERA - Katowice 15.06.2019

<< < (6/8) > >>

brovarsky:
Zostaje w domu ;)

Tomcat:
Kurna Borvar, Sławol, to to ja już wiem  :P W planach było... bym do Was dołączył w tym Kultowym Miejscu, no ale cóż... życie piszę scenariusz z którym niekoniecznie się zgadzam, natomiast jeśli nie mogę wpierda... kawioru z Wami  :'(, to podjem sobie śledzia z Morim przynajniej  ;D

Sławol:
Spokojnie, tak widocznie musiało być. Bóg ma w tym plan, byś Ty był wystawiony na próbę.

Jeszcze nie tym razem, mój Młody Padawanie. Dzień Twej radości i spełnienia jeszcze nadejdzie.

PS A tak w ogóle to skoro jesteś z Bytomia, to może zaatakuję znów modelarkę w 2020 roku, ale to jeszcze pomyślę ;)

Tomcat:

--- Cytat: Sławol ---Jeszcze nie tym razem, mój Młody Padawanie. Dzień Twej radości i spełnienia jeszcze nadejdzie.
--- Koniec cytatu ---

Uczniem innego/innych mistrza/mistrzów jestem ( tak myślę :P tu cytuję coś co kiedyś nagryglałem na tym forum... A uczty pod chorągiew Płocką-Śląską, ze swej obfitości i przepychu znane są w całym zacnym fotoloto gronie i nie tylko.... ;) ;) ;) Dobra, wiem że nie ja wybieram swego mistrza :), ale to też nie SW  ;PS

--- Cytat: Sławol ---A tak w ogóle to skoro jesteś z Bytomia, to może zaatakuję znów modelarkę w 2020 roku, ale to jeszcze pomyślę ;)
--- Koniec cytatu ---

Zapraszam:) Choć przyznam że nie wiem czemu się sam jeszcze nie wybrałem ???,  miejsce oddalone jest o 100 metrów od byłego "mojego klubu modelarskiego" a 30 m pieszo od domciu  :(,  a za małolata... "urwałem się" na Mistrzostwa Polski Modelarzy Redukcyjnych w Świdnicy...

Kurna, nie zawsze wychodzi mi wyodrębniania cytatów od tego co "nowe", ale myśle że tekst do rozszyfrowania :)

Edit [Sławol]: poprawiłem Ci post z cytatami.

Sławol:
Żarty żartami, ale też bym się spotkał z Tobą, pewnie. No nie zawsze wszystko się ma :)

W Bytomiu już byłem parę razy. Spora impreza :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej