ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe

a2a lub jak kto woli air to air

<< < (2/3) > >>

Mori:
No mnie też bonus uspokoił trochę bo tylko taki sobie ... :)
Ale reszta palce lizać! Pozazdrościć okazji do takich fotek.

Frogi:
Bardzo sympatycznie  :P Wybieram zwłaszcza 2, 4 i 8, ładnie w takich polnych klimatach to wygląda no i światełko na 8. Ale zauważyłem jeden problem, ten sam co u mnie ostatnio był - przeostrzenia się pojawiły gdzieniegdzie - np. na 4 i 5. Wyostrzałeś po zmniejszeniu?? Bardzo mnie to nurtuje...

szamal:

--- Cytat: Frogi w Styczeń 20, 2019, 11:52:35 am ---Bardzo sympatycznie  :P Wybieram zwłaszcza 2, 4 i 8, ładnie w takich polnych klimatach to wygląda no i światełko na 8. Ale zauważyłem jeden problem, ten sam co u mnie ostatnio był - przeostrzenia się pojawiły gdzieniegdzie - np. na 4 i 5. Wyostrzałeś po zmniejszeniu?? Bardzo mnie to nurtuje...

--- Koniec cytatu ---

Generalnie nie wyostrzam zdjęć po zmiejszeniu, tak spojrzałem jeszcze na fotki na kompie i tu raczej wszystko jest ok, więc może coś w trakcie wrzucania na stronę...

Frogi:

--- Cytat: szamal w Styczeń 20, 2019, 05:05:20 pm ---
--- Cytat: Frogi w Styczeń 20, 2019, 11:52:35 am ---Bardzo sympatycznie  :P Wybieram zwłaszcza 2, 4 i 8, ładnie w takich polnych klimatach to wygląda no i światełko na 8. Ale zauważyłem jeden problem, ten sam co u mnie ostatnio był - przeostrzenia się pojawiły gdzieniegdzie - np. na 4 i 5. Wyostrzałeś po zmniejszeniu?? Bardzo mnie to nurtuje...

--- Koniec cytatu ---

Generalnie nie wyostrzam zdjęć po zmiejszeniu, tak spojrzałem jeszcze na fotki na kompie i tu raczej wszystko jest ok, więc może coś w trakcie wrzucania na stronę...

--- Koniec cytatu ---

No ja tak samo nie wyostrzam. Ale tutaj na forum widzisz to, czy nie? Dziwne to to.

Maras:
Bardzo fajna kolekcja. Uchwycone w fajnych pozycjach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej