FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

Sigma S 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM

<< < (5/7) > >>

Tomcat:
" za młody jesteś na Heroda" - tak sobie to mówię  :P 8) ;D
Raz mnie korciło żeby poprosić Froda o odstąpienie stałki na kilka pstryków, ale...... pierwsze bałbym się trzymać tą "kasę" w łapkach, a jak już bym poczuł tą jakość, to bym nie chciał jej oddać właścicielowi  ;)
A tak mam co mam...... ;)

szamal:
Kupcie sie N180-400 i nie będziecie tracic czasu na dyskusje o pompkach i jak co było testowane :))) :p

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Mori:

--- Cytat: Tomcat w Styczeń 09, 2019, 07:04:17 pm ---" za młody jesteś na Heroda" - tak sobie to mówię  :P 8) ;D
Raz mnie korciło żeby poprosić Froda o odstąpienie stałki na kilka pstryków, ale...... pierwsze bałbym się trzymać tą "kasę" w łapkach, a jak już bym poczuł tą jakość, to bym nie chciał jej oddać właścicielowi  ;)
A tak mam co mam...... ;)

--- Koniec cytatu ---

W sumie przy takim teście jedyną rozterką jest zwykle myśl gdzieby tu sprytnie ukryć zwłoki właściciela ... :)

wilk:
Ja kiedy miałem 200-500 robiłem to na pompkę. Dało radę, problemem była osłona P.słoneczna która się lubi.ł.a wypiąć z zaczepu. Gdyby nie to to 200-500 spoko można na pompkę jechać.

Efren:

--- Cytat: Fisher w Styczeń 07, 2019, 11:26:09 pm ---Sigma 150-600 Sport ma mało skuteczną stabilizę. A jak to wygląda w 60-600? Miałeś w rękach 150-600, by mieć zdanie na ten temat?   ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

niestety brak możliwości porównania
nie używałem S15-600S

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej