IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Płocki Piknik Lotniczy 15-16.06.2019
Sławol:
Dobra, już wszystko wiem.
Odebrałem to na zasadzie "nie ma strefy - nie wolno tam przebywać", a Ty mówisz, że nie ma tam wydzielonej przez organizatora strefy, a nie że zakaz łażenia. To ja sobie dopowiedziałem :)
Dzięki :)
wyrwinera:
Witam
Pytanie mam do ludzi obeznanych z sytuacją Płockich pokazów.
Pierwszy raz będę na pokazach w Płocku i w związku z tym mam mały dylemat logistyczny:
Da się ogarnąć focenie pokazów ze skarpy / przyczółek mostu - oraz maszyny na płycie lotniska w jeden dzień ?
Jak to najlepiej rozplanować ?
Jakie atrakcje zyskuje fotograf na przyczółku mostu ( oprócz innej perspektywy ofc. ) wobec fotografa na skarpie?
Niestety mogę być tylko jeden dzień, oraz spory kawał drogi do pokonania - stąd dylemat by jak najowocniej wykorzystać ten czas.
Akredytację mam przyznaną - do odbioru na lotnisku.
pozdrawiam,
Carlito:
dobrze poinformowane źródła twierdzą, że na przyczółku nie będzie strefy foto
ja bym się skupił na foceniu ze skarpy, bo to jest główny wyróżnik i atrakcja płockiego pikniku
Mariusch:
Witamy na forum.
Teoretycznie da się to zrobić. Nie wiem, czy między lotniskiem a skarpą nie będą jeździły jakieś autobusy specjalne. Kiedyś chyba tak było. Jeśli chodzi o focenie z drugiej strony Wisły (bo chyba o ten przyczółek Ci chodzi) to gorzej może być z dojazdem. W poprzednich edycjach pikniku most był zamykany i trzeba by dymać drugim mostem, nadkładać drogi. Chyba, że będzie jakiś transport wodny na lewy brzeg Wisły. Fotografując z drugiej strony mostu otrzymujesz inne tło dla samolotów, słońce bardziej z tyłu, no i Radziwie to już jest atrakcja :)
Carlito:
faktycznie, dla samego Radziwia warto tam być :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej