HANGAR PARTY > Hangar Party
Urodziny MarSa...
Dyziek:
Najlepszego Mario :)
MarS:
Siedzę sobie spokojnie a tu dzwonią w sprawie jakiegoś rozgrzeszenia czy cuś ;) ;D fakt ze niedziela, no ale bez przesady ...
potem wchodzę na forum a tu:
--- Cytat: hesja w Październik 03, 2010, 09:06:07 pm ---no to MarSiu ciezarowka popiolu wlasnei mi poleciala na łeb
zaraz jak skoncze posta to ide sie biczowac
--- Koniec cytatu ---
hesja jakąś środę popielcową w połączeniu z drogą krzyżową organizuje ...
widzę ze muszę szybko reagować, a dawno w kościele nie byłem i nie pamiętam jak to leciało, ale chyba jakoś tak:
ET EGO TE ABSOLVO A PECCATIS TUIS IN NOMINE PATRIS ET FILII, + ET SPIRITUS SANCTI
Tak więc pełne rozgrzeszenie ;) ;D
I dzięki za życzenia, ważne że z serducha a nie kiedy :)
deoc:
--- Cytat: MarS w Październik 03, 2010, 10:03:46 pm ---Siedzę sobie spokojnie a tu dzwonią w sprawie jakiegoś rozgrzeszenia czy cuś ;) ;D fakt ze niedziela, no ale bez przesady ...
.....SPIRITUS SANCTI.....
--- Koniec cytatu ---
tyle zrozumiałem ;)
MarS:
--- Cytat: hesja w Październik 03, 2010, 09:37:13 pm ---gadałem z MarSem i juz mu zapowiedzialem ze nie ma opcji
schlamy go jak człowieka w pierwszy wieczór :D
--- Koniec cytatu ---
Ale co ja wam takiego zrobiłem, że mnie tak ten tego, siłą i przemocą :o no chyba ze będziemy pili trunki które ja preferuje ... np piwo ze spritem :P ;D
deoc:
--- Cytat: MarS w Październik 03, 2010, 10:09:24 pm ---
--- Cytat: hesja w Październik 03, 2010, 09:37:13 pm ---gadałem z MarSem i juz mu zapowiedzialem ze nie ma opcji
schlamy go jak człowieka w pierwszy wieczór :D
--- Koniec cytatu ---
Ale co ja wam takiego zrobiłem, że mnie tak ten tego, siłą i przemocą :o no chyba ze będziemy pili trunki które ja preferuje ... np piwo ze spritem :P ;D
--- Koniec cytatu ---
w odpowiedniej ilosci i ja z Toba wypije ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej