ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe

UK Mach Loop 2018

<< < (3/4) > >>

Plugawy Leon:

--- Cytat: hesja w Sierpień 01, 2018, 09:44:12 pm ---Kadrowo/kolorowo/akcją siedzą godnie
jakością nie powalają
Ciekawe jak na dużym pliku to wygląda - sam Wiesz - im mniejszy tym łatwiej coś schować pod pazuchę :)
Dzięki za wspólne focenie!! :)

--- Koniec cytatu ---
Rówież dzięki za focenie  i za cenne info. Co do jakości to cóż mam powiedzieć to tylko Canon ;-P

hesja:
E tam C czy N hu kers :)
Chodzi o ostrość. Sam z tym miałem tam problem i nie wszystko wyszło jak bym sobie tego życzył...
Zazdroszczę Wam tych 15tek ;)

Plugawy Leon:

--- Cytat: hesja w Sierpień 02, 2018, 06:22:35 am ---E tam C czy N hu kers :)
Chodzi o ostrość. Sam z tym miałem tam problem i nie wszystko wyszło jak bym sobie tego życzył...
Zazdroszczę Wam tych 15tek ;)

--- Koniec cytatu ---
No cóż 6 jest nieostre i  kropowania tylko pogarsza sprawę.Nie mniej ten kadr z drogą jakoś chwyta mnie za serducho.
Co do f15 z nr 3 to jakiś delikatne przesunięcie na końcówkach skrzydeł widać na dużym pliku.
Pozostałe to raczej żyletki są na dużym pliku na moim monitorze.Tak czy owak cieszę się jak dzieciak,że tam byłem,fociłem
a ,że za pierwszym razem emocje wywoływały drżenie rąk a i sam przelot F15-tek odbył przed i po akcji ratunkowej na zboczu góry
gdzie dość spore kłopoty miała moja żona z synem którzy zsunęli się ze zbocza.... tak czy owak pewnego trzymania sprzętu w tym dniu na tym zboczu raczej nie miałem.
Nie nie chcę się usprawiedliwiać bo i tak z rezultatu jestem zadowolony a  i z Happy end-u tym bardziej.Zapewne jeszcze tam wrócę.

Frogi:
Lepiej szykuj się na Wildgarst :)

Frodo:
Najważniejsze, że wszystko zakończyło się szczęśliwie i przede wszystkim bezpiecznie.
Czapka z głowy dla Fajerwerkusa i Krzyśka za refleks i zimną krew.
Góry rządzą się swoimi prawami, szacunek do Nich to podstawa. Sam się o tym kiedyś przekonałem zwisając na skale z 300 metrami pod nogami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej