ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe

Machynlleth Loop by Frodo [cz.2]

<< < (2/3) > >>

Frodo:
No widzisz, wyszło moje niedoinformowanie.
Autochtoni na górze co chwila mówili o "reaperach" jak buszowały piętnastki - myślałem, że to taka dodatkowa ksywa, przydomek. Teraz doczytałem, że to nazwa  493 dywizjonu z Lakenheath. Czyli na "Grim Reapery" muszę jeszcze sobie poczekać :-D

Frogi:
Bardzo ładnie Frodo, nigdy mnie Mach nie pociągał ale skoro mówisz, że jest taki emocjonujący to trzeba będzie w końcu tam zawitać :)
Zwłaszcza podoba mi się 2, 13 i 15

Frodo:
Frogi, zdecydowana większość czasu to oczekiwanie, dopiero ja coś się pojawia w dolinie to jest pospolite ruszenie - wszyscy łapią za broń :-)
Do głowy przychodzi mi tutaj porównanie z wędkowaniem - widzę wiele punktów wspólnych, no może poza zanętą :-)

Plugawy Leon:

--- Cytat: Frodo w Lipiec 29, 2018, 10:55:49 am ---Frogi, zdecydowana większość czasu to oczekiwanie, dopiero ja coś się pojawia w dolinie to jest pospolite ruszenie - wszyscy łapią za broń :-)
Do głowy przychodzi mi tutaj porównanie z wędkowaniem - widzę wiele punktów wspólnych, no może poza zanętą :-)

--- Koniec cytatu ---

No tak ...ale czekasz na branie w fajnym otoczeniu i zapewne w fajnym towarzystwie....czego chcieć więcej.....Natomiast jak jest branie to emocje sięgają zenitu.magiczne miejsce.

Frodo:
No właśnie, Leon to zgrabnie podsumował.
Ja, tam na górze...odpoczywałem i relaksowałem się.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej