ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne

ATAM#4 czyli jak Frodo po ładowni lewitował

(1/2) > >>

Frodo:
Czołem,

Przedstawiam i ja garść prac z ATAM#4.
Przez przedziwny zbieg wydarzeń i  okoliczności  ciupasem wylądowałem na przeciwwadze.
Miało być tylko krajoznawczo, no ale coś tam spróbowałem ustrzelić - mimo, że często ćwiczyłem lewitację po ładowni.
Na szczęście pozdzierane kolana już się zagoiły...a zdjęcia...i przede wszystkim wspomnienia zostały.
Za podłą jakość przepraszam, jak się nauczę postprodukcji -  będzie lepiej.
Aha, nie pytajcie dlaczego wszystkie fotografie Pana Marka  lecą na jedną stronę.

-1.

0.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Chmieloo:
Trzeba  było powiedzieć że lecisz - mam ochraniacze na kolana z poprzedniego ATAMu. Czyste, bez pawia  8)
A na powaznie to zazdraszaczam  :'( Termonowo mi kompletnie nie leżało a zdjęcia jak widze to aż żal ściska 4 litery ....

Frodo:
Chmieloo spox, dowiedziałem się, że lecę kilka minut przed startem...i w kilka minut po obfitym posiłku obiadowym.
Na szczęście bezboleśnie przeszło.

MarS:

--- Cytat: Frodo w Lipiec 23, 2018, 11:22:05 pm ---Aha, nie pytajcie dlaczego wszystkie fotografie Pana Marka  lecą na jedną stronę.

--- Koniec cytatu ---

czemu lecą w jedna stronę  ?  :P ;D

--- Cytat: Chmieloo w Lipiec 23, 2018, 11:45:45 pm ---Trzeba  było powiedzieć że lecisz - mam ochraniacze na kolana z poprzedniego ATAMu. Czyste, bez pawia  8)

--- Koniec cytatu ---
Frodo ale nie pożyczaj od Chmiela kominiarki  8)  ;D

z ta postprodukcją nie przesadzaj bo umisz :) natomiast wydaje mi się ze próbowałeś za mocno rozjasniać wyciagac z cieni i dlatego zaszumienie wyszło
.... natomiast najważniejsze co napisałeś .... nie tylko zdjęcia :) a i tak pare fotek zacnych :)

Frodo:
Tak, dokładnie taka przyczyna jak mówisz -  wyciąganie cieni za uszy zrobiło taką destrukcję.
Będę uważał następnym razem.

Natomiast sam lot zostanie w mojej pamięci do końca życia  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej