IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Imprezy lotnicze
Radom Air Show 25-26.08.18
Tomcat:
--- Cytat: Frogi w Lipiec 06, 2018, 05:59:23 pm ---Ale a propos trybuny - chce Wam się kupować wejściówkę na 3 dni i korzystać z niej tylko jednego dnia? :) (bo większość jednak na 1 dzień tylko tam wchodzi)
--- Koniec cytatu ---
Dla koszulki, naszywek........... i bufetuuuuuuu jestem w stanie wydać każdą kasę :P ;D ;D ;D
A tak serio. Ja wysłałem "zapotrzebowanie", co by potrenować paningi, starty i wiatraki, ewentualnie kołowania na tle natury, a nie "publiki"( wiem w piątek nie ma publiki ;) )
W najgorszym wypadku będzie to najgorzej wydane 250 zyla, ale i tak się nie przejmuję, późniejszy "klimat skaryszewskiej" na pewno mi to wynagrodzi ;D ;D ;D
Mori:
Oby tylko bufetowa ładna była ....
dispatryk:
Słyszałem coś w TV, że wszystkie migi29 zostają "uziemione" do wyjaśnienia katastrofy malborskiego miga...czy mig29 będzie w radomiu? ktoś coś wie jak to może być?
Podobna sytuacja dziś po katastrofia mig21 - jak myślicie, będzie dane nam zobaczyć ?
brovarsky:
Jak przyleci Kuterka ze Słowacji to będziesz miał dwudziestkędziewiątkę ;)
Apropos tych profi nie profi, pytałem na FB jak oni chcą wyłapać tych, którzy będą komercyjnie pstrykać, a którzy nie. Dostałem odpowiedź żebym się nie martwił, bo oni mają sposoby ;D po czym osmarkałem monitor ;D ;D ;D
Sławol:
Najlepsze jest to, że w regulaminie piszą o "preferowanych spotterach z portfolio". Czyli moja koszulka SPFL ułatwi mi wjazd, ale potem najlepiej, żebym ją zdjął, bo reklama i marketing ;D
A myślałem, że w 2015 roku było trudniej, bez żadnego zdjęcia lotniczego i przynależności do jakiejkolwiek grupy... ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej