ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe
100 lat polskiego lotnictwa wojskowego by hesja - wątek rozwojowy - NOWE FOTY :)
wilk:
--- Cytat: szamal w Styczeń 15, 2018, 09:44:28 am ---
--- Cytat: hesja w Styczeń 15, 2018, 09:20:00 am ---
--- Cytat: szamal w Styczeń 15, 2018, 09:04:44 am ---jakbym bardzo chciał sie czegoś doszukać to na 5 coś mi kadr do końca nie pasi, dołu trochę za dużo tzn Casa na pierwszym planie za centralnie :)
--- Koniec cytatu ---
dzięki :)
z tymi CASAmi to oczywiście mam sryliard opcji
Ciasno było jak cholera nawet na szerokim ale przypasowały mi te góry itd.
Do tego taki podłużny układ to dla mnie zawsze 16x9 i traktuję tu formację jako główny obiekt, którego trza rozmieścić w kadrze
No i jako całość już nie jest centralnie :D
Jest też awkors 3:2 poniżej - bo ludzie chcieli i na tapety i MON wziął do Kalendarza na 100 lecie:
--- Koniec cytatu ---
O i o to mi chodziło, dla mnie ten kadr lepiej sie prezentuję i jak na tapete to biere ten ::) 8)
Teraz to to jest dla mnie nr 1 ;D
--- Koniec cytatu ---
no i trawa jest ;)
Co tu pisać, albo rozpisywać się - jest zajebiście :)
hesja:
--- Cytat: szamal w Styczeń 15, 2018, 09:44:28 am ---O i o to mi chodziło, dla mnie ten kadr lepiej sie prezentuję i jak na tapete to biere ten ::) 8)
--- Koniec cytatu ---
szamal - ale to jest dopiero centralnie jak.... no centralnie :D
szamal:
--- Cytat: hesja w Styczeń 15, 2018, 10:48:52 am ---
--- Cytat: szamal w Styczeń 15, 2018, 09:44:28 am ---O i o to mi chodziło, dla mnie ten kadr lepiej sie prezentuję i jak na tapete to biere ten ::) 8)
--- Koniec cytatu ---
szamal - ale to jest dopiero centralnie jak.... no centralnie :D
--- Koniec cytatu ---
no nie dokońca sie zgodzę, oś samolota biegnie juz troche niżej i góry jest wiecej a dla mnie to powoduje że jest lepsze w odbiorze ;)
Generalnie to jest malutki szczegół, bo i wersja pierwotna jest ok, ale...mały szczegół a mnie sie druga wersja podoba bardziej
Maras:
7 i 8 to te co najbardziej zapamiętam.
3 piękna lekcja geografii ;)
Cały projekt to ciężko komentować, bo jest unikatowy i jest klasą samą w sobie.
Sławol:
--- Cytat: szamal w Styczeń 15, 2018, 09:04:44 am ---Patrzcie jaki Cwaniak :p żeby trawy nie było widać to zaczął zdjęcia a2a ;)
--- Koniec cytatu ---
Co z tego, skoro kilka fotek jest pod słońce...
;D
Przepiękna robota, hesja! Powiem Ci szczerze, że jak znałem Twoje portfolio w pewnej części i zawsze było sporo niesamowitych zdjęć, tak teraz wskoczyłeś chyba na kolejny poziom - dosłownie i w przenośni. Sesje w powietrzu to już chyba kolejny etap Twojej podróży fotograficznej, w której przeżywasz kolejne niezapomniane chwile.
Cały zestaw jest po prostu fenomenalny. Dla mnie 1, 2 i 7. Orliki przepięknie trafione, nie jest to kolejna mijanka, czy figura na niebie. Coś pięknego!
Gratuluję, nie zwalniaj tempa :)
Edit: literówki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej