ZDJĘCIA INNE > Krajobraz

Rdzawy klif.......

<< < (5/5)

kurczak:
Fotka przednia :).

MarS:
Harb - fotka przednia, gratki
co do rozmiarówki ... to ja byłem za ciut większymi pionami ... bo nie mam lapka ;) :) ... ale nawet na moim 19" [a mam taki mały bo na większe Ezio mnie stać nie było] to przy oglądaniu Twojej foty w przeglądarkach IE oraz FF to niestety muszę ją troszeczkę scrolować ... a to chyba bardziej wpływa ujemnie na odbiór niż to gdyby była mniejsza ... i dlatego z chłopakami co do rozmiarów się zgadzam

harb:

--- Cytat: MarS w Wrzesień 30, 2010, 12:09:01 pm ---Harb - fotka przednia, gratki
co do rozmiarówki ... to ja byłem za ciut większymi pionami ... bo nie mam lapka ;) :) ... ale nawet na moim 19" [a mam taki mały bo na większe Ezio mnie stać nie było] to przy oglądaniu Twojej foty w przeglądarkach IE oraz FF to niestety muszę ją troszeczkę scrolować ... a to chyba bardziej wpływa ujemnie na odbiór niż to gdyby była mniejsza ... i dlatego z chłopakami co do rozmiarów się zgadzam

--- Koniec cytatu ---

ok nie będziemy rozdierać szat, bedę linkował większy rozmiar no powiedzmy 800, najgorsze jest to ze ja uwielbiam piony mam naprawdę wiele wiele dobrych zdjeć własnie pionowych a to za sprawą szerokiego kąta bo 14mm w pionowym krajobrazie (dobrze zrobionym oczywiście) to naprawdę sporo - wyczerpalismy temat i proszę o nie podejmowanie już tego aspektu  ;D ;D ;D 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej